Skip to content
grachtenwacht binnenboord onderhoud

BINNENBOORDMOTOREN SERVICE & ONDERHOUD IN AMSTERDAM

VOOR ALLE REPARATIE & ONDERHOUD VAN UW BINNENBOORDMOTOREN

REPARATIESERVICE BINNENBOORDMOTOREN

Wij adviseren om niet te lang te wachten bij mankementen aan je binnenboordmotor. Er zijn meerdere mogelijke oorzaken voor problemen en het wachten kan de problemen verergeren en blijvende schade veroorzaken. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken, en kunnen zowel diesel- als benzinemotoren repareren.

Naast reparatie bieden we ook onderhoud. Zo doen we volledige check-ups en vervangen we onderdelen wanneer nodig. Regelmatig onderhoud is erg verstandig. Het kan ervoor zorgen dat je op tijd bij kleine problemen bent die zo niet groter worden. Het zorgt voor veiligheid op het water.

We hebben ruimschoots ervaring in het repareren van verschilden merken. Wilt u zelf met uw boot langskomen dat is mogelijk want wij zitten pal aan het water.

Wacht niet te lang als uw binnenboordmotor mankementen heeft, maar laat uw motor tijdig repareren om verdere schade te voorkomen. Onderhoud aan uw buitenboordmotor is geen overbodige luxe. Zorg voor zorgeloze vaarplezier, zodra het vaarseizoen begint weer veilig het water op kunt.

Voorwaarden Binnenboordmotor Onderhoudsservice

  • Wij overleggen altijd van tevoren de kosten af als deze hogere is dan de standaardprijs van het onderhoud.
  • De prijzen zijn exclusief materialen en BTW.
  • Houd u rekening mee dat een onderhoudsbeurt geen reparatie is, De buitenboordmotoren moeten in goede staat verkeren en vrij van storingen.
  • Standaard onderhoudsbeurten voor binnenboordmotoren hoort te functioneren en regelmatig onderhoud hebben gehad.
  • Uiteraard ben je welkom voor binnenboordmotoren die geen onderhoud hebben gehad en in hele slechte staat zijn, neem dan eerst contact met ons op.