WELKOM BIJ GRACHTENWACHT

Voor spoedgeval

BINNENBOORDMOTOREN SERVICE & ONDERHOUD IN AMSTERDAM

VOOR ALLE REPARATIE & ONDERHOUD VAN UW BINNENBOORDMOTOREN

REPARATIESERVICE BINNENBOORDMOTOREN

Doet uw binnenboordmotor het niet meer dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij van het grachtenwacht kunnen uw binnenboordmotor repareren of onderhouden, dat houdt in dat we uw motor volledige check-up doen en de onderdelen vervangen indien nodig is. Grachtenwacht is gespecialiseerd in het repareren van alle merken binnenboordmotoren diesel of benzine.

We hebben ruimschoots ervaring in het repareren van verschilden merken. Wilt u zelf met uw boot langskomen dat is mogelijk want wij zitten pal aan het water.

Wacht niet te lang als uw binnenboordmotor mankementen heeft, maar laat uw motor tijdig repareren om verdere schade te voorkomen. Onderhoud aan uw buitenboordmotor is geen overbodige luxe. Zorg voor zorgeloze vaarplezier, zodra het vaarseizoen begint weer veilig het water op kunt.

Voorwaarden Binnenboordmotor Onderhoudsservice

  • Wij overleggen altijd van tevoren de kosten af als deze hogere is dan de standaardprijs van het onderhoud.
  • Let op! De bovengenoemde prijzen zijn¬†exclusief materiaal.
  • Houd u rekening mee dat een onderhoudsbeurt geen reparatie is, De binnenboordmotoren moeten in goede staat verkeren en vrij van storingen.
  • Onze standaard onderhoudsbeurten tarieven gelden voor binnenboordmotoren die jonger zijn dan 20 jaar en regelmatig onderhoud hebben gehad.
  • Uiteraard ben je welkom voor binnenboordmotoren die geen onderhoud hebben gehad en in hele slechte staat zijn, neem dan eerst contact met ons op.