Op zoek naar boot opslag amsterdam?

 
boot opslag amsterdam
 
Bootstalling huren ALLSAFE Mini Opslag.
In de koudere maanden vindt u een veilige plek door een voordelige bootstalling te huren bij ALLSAFE Mini Opslag. In de zomermaanden geniet u volop van uw boot en probeert u waarschijnlijk zoveel mogelijk tijd op het water door te brengen. De rest van het jaar heeft u een plek nodig waar u uw boot zorgeloos kunt stallen. Bij ALLSAFE kunnen booteigenaren betaalbaar een bewaakte stallingsplaats huren in Amsterdam West, Almere, Breda, Leiderdorp, Roosendaal, Tilburg, Utrecht en Zwolle.
Botenstalling in Noord-Holland Bijdam Watersport.
De tarieven voor stalling omvatten het hijsen, de bok waar de boot op komt te staan en het naar en uit de stalling rijden van uw boot. De kosten voor de opslag zijn afhankelijk van de grootte van uw boot.
Stalling Amsterdam Osdorp; overdekte ruimte voor allerlei soorten voertuigen!
Hier vindt u een overzichtelijke kaart met de locaties van Stalling Amsterdam Osdorp. stalling, amsterdam, osdorp, caravanstalling, autostalling, motorstalling, camperstalling, vouwwagenstalling, bootstalling, aanhangerstalling, oldtimerstalling, auto, camper, caravan, motor, vouwwagen, voertuigen, boot, aanhanger, stalling in amsterdam, stalling omgeving amsterdam, stalling amsterdam, stalling osdorp.
WINTERSTALLING sloep of boot in Amsterdam! v/a 25 euro m2 Ligplaatsen Marktplaats.nl.
Winterstalling in hartje amsterdam direct aan t ij Nog enkele plekken beschikbaar tegen de laagste prijs! Aan de centraal gelegen Nieuwendammerdijk hebben wij op onze werf enkele plaatsen beschikbaar voor winterstalling van sloepen/ boten / vletten tot 85, meter. Winterstalling tot 1 april 2017, eerder ophalen geen enkel probleem. Overdekt: 35 euro per m2 buiten: 25 euro per m2 10 tons kraan aanwezig prijs hijskraan afhankelijk van lengte/ gewicht boot.
Winterstalling boot Oranjemarine B.V.
Oranjemarine is gevestigd in een riant onderkomen in Amsterdam Noord direct aan het IJ, en biedt met maar liefst 6000m2 alles op het gebied van watersport. Hier beschikken wij over een 20-tons kolomkraan die uw boot probleemloos in en uit het water hijst, een dieselmotoren en een benzinemotoren werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw boot, 1000m2 showroom, en bieden wij unieke faciliteiten voor zomer winter en jaarstalling droge haven.
Boot Winterstalling Amsterdam Nauticadam.nlnauticadam.nl.
De haven en werf bevinden zich in het pittoreske Nieuwendam, Amsterdam Noord. Deze locatie ligt slechts op 15 minuten rijden van het centraal station, is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid. U kunt uw boot in het water laten liggen, stallen op ons afgesloten buitenterrein, of u kiest voor de overdekte winterstalling. Uw sloep, boot, zeil of motorjacht staat daar veilig en droog.
Winterstalling boot in Amsterdam Peek Watersport Centrum Amsterdam RinkerSealineMarilAntaris.
Wij hebben binnen winterstalling en buiten winterstalling voor uw boot en dit is onder permanent toezicht. Tevens kunnen wij het nodige onderhoud aan u boot en motor uitvoeren. Laat u door ons informeren voor winterstalling van uw boot in Amsterdam.
SLOEPzzz BV SLOEPzzz B.V.
Sinds 1 november 2015 ben ik de trotse eigenaar van SLOEPzzz: 3000 m2 overdekte winterstalling voor sloepen in Amsterdam Noord NDSM, een eigen kade en een aardig stukje van het IJ. Naast Loetje aan het IJ en dus tussen Amsterdam Marina en Damen Shipyards. Meteen heb ik al 10 sloepen. Van nieuw uit de folder tot helemaal vintage. Voor mij: elke dag ben ik trots als ik naar de tt Melissaweg rijd. De groene spandoeken stralen me tegemoet. Binnen staan mijn bootjes veilig en vertrouwd te wachten tot het weer voorjaar is. Accus opgeladen in een stelling, geen zorgen over najaarsstormen, opwaaiende dekzeilen of kapotvriezende dingen. En de meeste ervan mag ik nog mooi en goed maken ook! Antifouling, stuurinrichtingen, hydrauliek, electriek van alles wat. Voor de motoren heb ik na veel zoeken toppers gevonden. Topkwaliteit leveren net als in mijn vorige werk, maar tegelijk ook tegen een normale prijs. Ontzorgen: het onderhouden van een boot kost best veel tijd en aandacht.
Jachthavenbedrijf Tineke Bakker Winters bootonderhoud in Amsterdam.
Neem in de winter de tijd voor uw bootonderhoud en maak uw boot zomerklaar, zodat u bij de eerste tekenen van de lente direct vanuit onze winterstalling de Amsterdamse grachten op kunt varen. Indien gewenst kunnen wij het bootonderhoud voor u verzorgen. Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Winterstalling van uw boot in Amsterdam.

Contacteer ons