Winterstalling -

Go to content

Main menu

Winterstalling

Diensten


Winterstalling:

Bij Grachtenwacht beschikken wij over een droge stalling met betonnen vloer. Door de vriesveilig installatie is uw boot beschermd tegen alle weersinvloeden. Onze winterstalling is zeer betaalbaar voor onze leden en makkelijk te bereiken, zowel over water als over de weg. U kunt bij ons tot bij de winterstalling afmeren in het Oostelijk Havengebied te Amsterdam (Zeeburg). Al vele eigenaren van met name grachtensloepen gingen u voor. Bent u nog geen lid, dan kunt u dat direct regelen op onze website Grachtenwacht.nl.

Na het uittakelen spuiten wij uw boot geheel schoon. De bok stellen wij gratis beschikbaar. Ook bij vragen staan we voor uw klaar.

Interesse in onze winterstalling? Benieuwd naar de kosten?

Bel direct met Grachtenwacht te Amsterdam (088-7 333 444)
en spreek de maten van uw boot in. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Belangrijk: vergeet a.u.b. niet de lengte, breedte en hoogte van uw vaartuig te vermelden. Natuurlijk kunt ook een mailtje sturen of onderstaand formulier invullen.

Wist U dat wij tevens alle voorkomende werkzaamheden en een servicebeurt aan uw motor kunnen verzorgen? Kortom, stalling van uw boot bij Grachtenwacht betekent, een langer leven voor uw boot, en veel zorgeloos vaarplezier voor u.

 

(* = verplicht veld )

 
Ja
Nee
Back to content | Back to main menu