Op zoek naar winterstalling nieuwe meer?

 
winterstalling nieuwe meer
 
Op zoek naar winterstalling voor uw Makma sloep of cabin?
Kortom uw schip is bij ons in vertrouwde handen. U wilt eerst nog meer informatie? Download hier de brochure winterstalling met de mogelijkheden, tarieven en inschrijfformulier. Mocht u uw sloep in de winter toch buiten laten liggen, kijkt u dan eens naar de mogelijkheden van een winterkleed. Een dik, sterk kleed, die de regen en sneeuw buiten laat. Zo is uw sloep toch beschermd. Na een aantal jaren zijn de kussens wat vies geworden, is de buiskap aan vervanging toe, of wilt u gewoon een andere kleur? Met een set nieuwe kussens en/of een nieuwe buiskap krijgt u weer een geheel nieuwe boot.
WV de Koenen Watersportvereniging in Amsterdam.
Het wordt weer tijd voor het hellingen voor de winterstalling. Omdat we 15 oktober willen beginnen met het hellingen, moeten vóór die datum de loodsen opgeruimd zijn. Vandaar dat we 6 oktober een Koenen Opruimdag organiseren. Meld je aan bij onze havenmeester Max en bedenk dat deze werkzaamheden onder de werkregeling ook wel werk plicht genoemd vallen. Hiermee kun je dus het noodzakelijke vrijwilligerswerk doen voor onze onvolprezen vereniging. Geplaatst in Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor Koenen Opruimdag. ma di wo do vr za zo. 7 oktober 2018 @ 1000: 1700.: WatersportVereniging Amsterdam, Punterspad 15, 1081 KB Amsterdam, Nederland. De ASK-wedstrijden worden in 2018 georganiseerd door WV Amsterdam. See more details. 8 oktober 2018 @ 2000: 2300.: Watersportvereniging De" Koenen, 1081 Amsterdam, Nederland. See more details. Wind forecast for Nieuwe Meer provided by windfinder.com.
Tarieven per 16 oktober 2018 WV de Koenen.
WatersportVereniging Amsterdam, Punterspad 15, 1081 KB Amsterdam, Nederland. De ASK-wedstrijden worden in 2018 georganiseerd door WV Amsterdam. See more details. 8 oktober 2018 @ 2000: 2300.: Watersportvereniging De" Koenen, 1081 Amsterdam, Nederland. See more details. Wind forecast for Nieuwe Meer provided by windfinder.com.
Davy Ørsted.
Met deze eigenschappen als uitgangspunt, ontwikkelde Davy Ørsted deze stoere open console boot, de Marshal 700. Unieke stek aan de Nieuwe Meer in Amsterdam. Een perfecte locatie voor een bedrijfspresentatie of feest. Uw Davy Ørsted is natuurlijk het best beschermd in onze winterstalling.
Jachthaven de Boekanier.
Uiteraard kunt u genieten van het spektakel in en op het water van het Nieuwe Meer. Onder het genot van een hapje en een drankje kleine horeca De Hotspot is het meer dan uitstekend vertoeven op ons grote terras aan het water.
Jachthaven Meerzicht.
Jachthavenbedrijf Tineke Bakker De gezellige jachthaven in Amsterdam.
Een nieuwe accu of hoorn nodig, de boot opnieuw in de lak zetten of op zoek naar onderhoudsmaterialen zoals Teak Oil ter bescherming van houten bootonderdelen? Jachthavenbedrijf Tineke Bakker heeft ook een uitgebreide online watersportzaak. Neem een kijkje in onze webshop en plaats uw bestelling. Bezoek onze watersportzaak. Direct naast onze jachthaven en bootstalling in Amsterdam vindt u onze watersportzaak. We verkopen ook vele onderhoudsmaterialen. U koopt bij ons onder meer.:
Winterstalling boot Echtenerbrug, Friesland De Merenpoort BV.
In 1968 werd de grote houten schuur afgebroken en vervangen door de huidige nieuwe loodsen. Men legde zich steeds meer toe op de recreatievaart en zo is de werf in de loop van de jaren uitgebreid met twee grote jachthavens, een gezellige familiecamping waar al menigeen een gezellige vakantie heeft doorgebracht en onderhoudsloodsen.
Boot huren, sloep huren, stalling, reparatie Amsterdam Rondvaarten, zelf varen of met kapitein.
Uw boot, onze zorg. met 8 personen. Al vanaf 39, p/uur. Tijdelijk 10% korting! Gezellige loungeboot huren. Boot huren Amsterdam. Huur onze sloep en geniet van Amsterdam en de grachten vanaf het water al vanaf. ruime boot tot 8 personen.
Jachthaven Aalsmeer, botenstalling Aalsmeer en winterstalling Aalsmeer Aalsmeer Maritiem.
Als u vanuit Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp of Amstelveen vaart, dan is de eerste jachthaven die u tegenkomt de jachthaven van Aalsmeer Maritiem. Als u in de buurt van Aalsmeer een jachthaven of winterstalling zoekt, dan is onze jachthaven zonder meer de perfecte keuze. Aalsmeer Maritiem is namelijk een full service jachthaven die u alles biedt wat u bij een jachthaven maar kunt wensen. Zo vindt u bij ons naast de ligplaatsen en recreatie-ligplaatsen 2400 m2 overdekte stalling voor uw boot. Maar dit zijn niet de enige opties van onze jachthaven. Aalsmeer Maritiem is een zeer goed uitgeruste jachthaven waar u zonder twijfel vindt wat u zoekt wanneer u in de regio van Aalsmeer een jachthaven zoekt. Naast de hierboven al genoemde opties verzorgen wij tevens de motorconservering, servicebeurt, antifouling, polyester reparatie, schoonmaken, poetsen, scheeptimmerwerk, zeilmakerij, kortom Full Service. Recentelijk is onze jachthaven in Aalsmeer uitgerust met een nieuwe kolomkraan, die een capaciteit heeft van maar liefst 8 ton.
Winterstalling amsterdam, winterstalling boot amsterdam, amsterdam winterstalling Aalsmeer Maritiem.
U zoekt onder winterstalling boot Amsterdam en een betrouwbare, betaalbaar adres nabij Amsterdam? Aalsmeer Maritiem, is een Full Service jachthaven winterstalling, het is de eerste jachthaven, via de Nieuwe Meer / de Ringvaart, binnen Aalsmeer voor Amsterdam. Winterstalling is waardebepalend voor uw boot en bescherming tegen weer en wind.
De Koornwaard Botenstalling.
U kunt bij ons terecht voor winterstalling seizoen okt t/m april, zomerstalling mei t/m sept maar ook voor een een paar weken kort verblijf omdat u aan u boot wilt werken. U kunt ook bij ons terecht voor een eenmalige of dubbele hijs en het schoonspuiten van uw boot.

Contacteer ons