Zoeken naar winterstalling boot enkhuizen

 
winterstalling boot enkhuizen
 
Compagnieshaven Enkhuizen Enkhuizen Ligplaats.net.
Vraag vrijblijvend offertes aan! Bedrijfspagina Compagnieshaven Enkhuizen in Enkhuizen. Activiteiten Ligplaatsen verhuur. Winterstalling op de wal. Winterstalling in het water. Compagnieshaven Enkuizen ligt aan Het IJsselmeer en biedt een verscheidenheid aan diensten. Onder de mogelijkheden vallen; ligplaatshuur, plek voor passanten, bootverhuur, winterstalling op zowel de wal als in het water en ook onderhoud is mogelijk.
Klerk Yacht Service Medemblik Jachtservice reparatie refit stalling.
Ligt uw boot niet in Medemblik? Dan komen we naar u toe! Service Onderhoud Reparatie Stalling Refit. Extra korting en gratis inbouw voor een nieuwe Yanmar motor als u hem vóór 31 maart a.s. Geplaatst op: Tuesday 2 February in: Uncategorized.
Havens Gemeente Enkhuizen.
Deze sticker dient u goed zichtbaar aan te brengen op uw boot. Reguliere betalingen zijn niet meer mogelijk op het havenkantoor. De betaalautomaat accepteert alleen PIN betalingen. pdf haven en liggeld tarieventabel 2018 PDF, 205.62 KB. In onze havens kunt u gebruik maken van de jachthavenbetaalkaart. Deze kaart is verkrijgbaar bij de betaalautomaat. Via de betaalautomaat kunt u de jachthavenbetaalkaart tevens op en afwaarderen. Met de jachthavenbetaalkaart kunt u gebruik maken van, elektra, water, douches, wasserette. De toiletten zijn gratis toegankelijk met de jachthavenbetaalkaart. 1601 GA Enkhuizen.
Hét overzicht van nautische bedrijven in Enkhuizen!: Nautisch Enkhuizen.nl.
Winterstalling / Kranen. Interieur / Bekleding. Joosten Watersport is een specialistisch bedrijf in watersportartikelen, en tevens voorzien wij in onderhoud van uw boot zoals: polijsten, antifouling smeren, nieuwe vallen, osmose preventie etc. Op onze website kunt u 24 uur per dag bestell. Compagnieshaven 1 1601 ZA Enkhuizen.
Jachtwerf Stofberg Winterstalling.
Bij ons bent u aan het goede adres voor de winterstalling van uw boot. Op een centrale ligging aan het IJsselmeer bij Enkhuizen hebben wij de beschikking over 2 grote hallen. De hallen meten 80x40x12 meter en 60x20x10 meter en zijn geconditioneerd.
Zeilen, Zeilboot en zeiltocht IJsselmeer en Markermeer EnkhuizenBoeit.nl.
Enkhuizen heeft veel in haar mars op nautisch gebied: van nieuwbouw tot klein onderhoud, van sloep tot megajacht, van dieselmotor tot complete tuigage, van ontwerp en advies tot watersportwinkel, van winterstalling tot jachthaven. Onder het motto samen sterk hebben nautische bedrijven in Enkhuizen een uniek samenwerkingsverband opgezet: Nautisch Enkhuizen. Via 1 website en 1 telefoonnummer vindt u voortaan snel en eenvoudig het watersportbedrijf dat u van dienst kan zijn: www.nautischenkhuizen.nl / 06-28183399 alle dagen van 08.00 tot 20.00. Dus of het nu gaat om het huren van een boot of het volgen van zeillessen, technische assistentie omdat de kachel, motor of stuurautomaat van uw boot het begeven heeft of wanneer u op zoek bent naar een andere boot: in Enkhuizen bent u aan het juiste adres!
Hellingbeurt Jachtwerf Schaap Ship CARE.
Houd u hierbij rekening met ons stallingsreglement. Vraagt u een offerte aan bij onze medewerkers via 0320-260908. Winterstalling Schip Buiten. Winterstalling verwarmde loods. Winterstalling geïsoleerde loods. Winterstalling ongeïsoleerde loods. Spuitwerk en Jachtlakken. Teak en Teakvervangende werkzaamheden. RVS Werk aan uw boot.
WatersportReus Onderhoud Reparatie.
En zelfs extra snelle boot reparatie voor de regios Amsterdam, West-Friesland Grootebroek, Enkhuizen, Bovenkarspel. Neem direct contact op via info@watersportreus.nl of bel 0228-764005. Goed onderhoud aan uw boot en motor garandeert u van jarenlang vaarplezier! Tijdens het vaarseizoen wilt u lekker varen wanneer het u uitkomt.
Jachtservice en winterstalling Jachthaven Marina Makkum.
Jachtservice en winterstalling. Voor winterberging of reparaties aan uw boot kunt u terecht bij onderstaande bedrijven. Sailcentre Makkum is een allround en full-service watersportbedrijf en al ruim 40. jaar een vertrouwd adres voor u en uw schip. Sinds de zomer van 2010 staat ze onder geheel nieuwe leiding, met een vriendelijke, professionele benadering. Alle werkzaamheden worden door een vast team van ervaren medewerkers uitgevoerd. De werf is goed toegerust en heeft actuele kennis van de belangrijkste disciplines zoals installatie, reparatie en onderhoud. Ga naar de website. Gebroeders van Enkhuizen.
Welkom bij Ventis Scheepstimmerwerk.
Connect Yachtbrokers dé jachtmakelaar voor alle watersporters.
De services van Connect Yachtbrokers. In samenwerking met De Gier Jachtservice treft u ons kantoor in Enkhuizen direct aan het Markermeer met 100 tons botenlift waarmee wij uw schip veilig kunnen opbokken voor onderhoud of stalling. Uw kostbare bezit is bij Connect Yachtbrokers De Gier Jachtservice in vertrouwde handen.
Tarieven winterberging en kraankosten Gebroeders van Enkhuizen.
Drinkwater is bij de ligplaatsen aanwezig. Op de haven zijn nette sanitaire voorzieningen, wasmachine en wasdroger en bibliotheek aanwezig. AED op haven aanwezig. Passanten zijn welkom. Oplaadpunt elektrische autos. Op onze haven is het HISWA havenregelement van toepassing. 2018 Gebroeders van Enkhuizen.

Contacteer ons