Resultaten voor winterstalling sloep amsterdam

 
winterstalling sloep amsterdam
 
Jachthaven De Vioolsleutel Amsterdam Zomerstalling / Winterstalling Jachthaven De Vioolsleutel.
Jachthavenbedrijf De Vioolsleutel is sinds 1960 gelegen aan het Binnen IJ in Amsterdam, slechts 15 minuten varen van het centrum van Amsterdam en 5 minuten van de Oranjesluizen. Een familiebedrijf waar Bert Hermarij Jr het werk van zijn vader op een deskundige manier voortzet. De haven is voorzien van ruim 160 ligplaatsen variërend in grootte van 8 tot ruim 200 vierkante meter tot deze zijn voorzien van elektra-aansluitingen per schip 6 en 10 amp. Permanente bewaking is aanwezig. Jachthaven de Vioolsleutel beschikt over zowel een grote winterstalling als zomerstalling.
Jachthaven d Anckerplaets.
Winterstalling voor boten in Amsterdam. Wij bieden winterstalling buiten op de wal voor de periode oktober tot begin april. Op het terrein van de jachthaven hebben we ruimte voor winterstalling voor schepen zonder kiel tot 8 meter. Afhankelijk van de bezetting is er ruimte voor twee schepen tot 10 meter.
Davy Ørsted.
De sloep is zelflozend en 100% onderhoudsvrij. Het eerste wat opvalt aan de tuinmeubelen van Davy Ørsted is het gebruik van aluminium traanplaat. Dit bijzondere designelement geeft de complete serie een attitude die pure kracht uitstraalt. De meubelen zien er uit als een modern kunstwerk. Zodra men echter plaatsneemt, is het vooral een gevoel van comfort dat de boventoon voert. Deze stoere, no-nonsense sportboot, vernoemd naar een James Bond film, combineert uitstekende sportieve en praktische vaareigenschappen met een unieke hightech uitstraling. Een degelijke alleskunner, een boot zonder onderhoud maar wel met veel ruimte. Met deze eigenschappen als uitgangspunt, ontwikkelde Davy Ørsted deze stoere open console boot, de Marshal 700. Unieke stek aan de Nieuwe Meer in Amsterdam. Een perfecte locatie voor een bedrijfspresentatie of feest. Uw Davy Ørsted is natuurlijk het best beschermd in onze winterstalling.
Winterstalling boot Oranjemarine B.V.
Oranjemarine is gevestigd in een riant onderkomen in Amsterdam Noord direct aan het IJ, en biedt met maar liefst 6000m2 alles op het gebied van watersport. Hier beschikken wij over een 20-tons kolomkraan die uw boot probleemloos in en uit het water hijst, een dieselmotoren en een benzinemotoren werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw boot, 1000m2 showroom, en bieden wij unieke faciliteiten voor zomer winter en jaarstalling droge haven. Ook regelen wij sleepdiensten, ophaal en wegbrengservice, cateringservice en uiteraard een total boat care een schoonheidsbehandeling voor uw boot. Oranjemarine werkt uitsluitend met goed opgeleide en gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen via cursussen van de importeur. Heeft u nog vragen over de winterstalling van uw boot?
Rhebergen Multihull Yachts stalling, reparatie en advies.
Maak uw boot klaar voor de lente! Bent u op zoek naar een winterstalling? Maak uw boot klaar voor de lente! Bent u op zoek naar een winterstalling? Een veilige haven in Amsterdam. Op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord is al meer dan 30 jaar Rhebergen Multihull Yachts gevestigd.
Winterstalling amsterdam, winterstalling boot amsterdam, amsterdam winterstalling Aalsmeer Maritiem.
Aalsmeer Maritiem Jachthaven Winterstalling, een service gerichte jachthaven en ruime winterstalling, al jaren een begrip onder de vele watersporters.Woont u in Amsterdam of omgeving en zoekt u een betrouwbare, betaalbare winterstalling voor uw boot, neemt dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Winterstalling The Amsterdam Boathouse.
Winterstalling vanaf 2975, per m2 excl. plus 2750, euro per keer takelen. Iedere winterstalling klant krijgt een gratis crowdlocate TRacker. The Amsterdam Boathouse heeft een doordacht en efficiënt systeem om boten te stapelen. Hierdoor kunnen we zeer concurerende prijzen bieden.
Jachtwerf Pampus.
Wij bieden de voordeligste zomer en winterstalling aan in Amsterdam met gratis parkeren. Zomerstalling van April t/m September. Winterstalling van Oktober t/m Maart. Inclusief bij de winterstalling.: Het uitnemen en terug te water laten van uw boot. Schoonspuiten met hoge druk van het onderwaterschip.
Botenstalling in Noord-Holland Bijdam Watersport.
Reserveer hier gemakkelijk online voor inspectiehijsen, kortstallen, traileren, zomerstalling en winterstalling. De tarieven voor stalling omvatten het hijsen, de bok waar de boot op komt te staan en het naar en uit de stalling rijden van uw boot. De kosten voor de opslag zijn afhankelijk van de grootte van uw boot.
Winterstalling Zaanhaven B.V.
We bespreken dan uw wensen en reserveren een plek. Bij aflevering van de boot spuiten wij het onderwaterschip schoon, plaatsen we de boot op een bok en maken we indien gewenst de motor winterklaar. Waarom kiest u voor winterstalling bij Zaanhaven?
Kadoelenwerf Jachthaven te Amsterdam.
De Kadoelenwerf Jachtservice Haven is een gezellige jachthaven nabij het centrum van Amsterdam met alle faciliteiten zoals zomerstalling, winterstalling op de wal en in het water, boot en motoronderhoud, boot en motor reparatie, timmerwerk en verkoop van motoren, boten en materialen.
Speurders.nl: WINTERSTALLING sloep of boot in Amsterdam! v/a 20 euro m2.
10278 x bekeken. WINTERSTALLING sloep of boot in Amsterdam! v/a 20 euro m2. niet van toepassing Omschrijving. WINTERSTALLING IN HARTJE AMSTERDAM DIRECT AAN T IJ NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR TEGEN DE LAAGSTE PRIJS! Aan de Nieuwendammerdijk hebben wij nog op onze werf enkele plaatsen beschikbaar voor winterstalling van sloepen of schepen tot 85, meter.

Contacteer ons