Meer resultaten voor winterstalling boot prijzen

 
winterstalling boot prijzen
 
Bootstalling / winterstalling boten omgeving Utrecht, Huizen, Hilversum, Bussum Jachthaven Naarden.
Met zorg voor mens en milieu. Jachthaven Naarden, gelegen in de nabije omgeving van Utrecht, Huizen, Hilversum en Bussum biedt diverse mogelijkheden voor bootstalling / winterstalling van uw boot. Naast winterstalling op de wal, beschikt de haven ook over een loods waar overdekte botenstalling mogelijk is.
Winterstalling Jachthaven Marina Rijnsburg.
Winterstalling op de kant is altijd inclusief het ín en uít het water kranen van de boot, het schoonspuiten van uw sloep of schip en netjes wegzetten op bokken of een sloepenrek. Bij winterstalling in de loods doen wij folie over uw sloep of schip.
Bootstallingstarieven Friesland, Leeuwarden, Binnenstalling, buitenstalling.
Btw: Winterberging / winterstalling 2018/2019. Prijzen zijn exclusief uit en in het water hijsen, plaatsen op terrein of in de loods, bokhuur, onderwaterschip schoonspuiten met hogedrukspuit. Gestreken mast op het schip geen meerprijs, mits hij niet oversteekt. Prijzen zijn exclusief bovengenoemd als u de boot op eigen trailer aanbied.
Overdekte winterstalling in een vorstvrije hal voor uw boot in Friesland.
Home Overdekte winterstalling in een vorstvrije hal voor uw boot in Friesland. Henk Jan Watersporttechniek beschikt over 7000 m2 botenstalling, gelegen aan het Ijsselmeer in Friesland. U kunt kiezen voor een vorstvrije of onverwarmde hal. Ook hebben wij een aanbieding voor winterberging met staande mast buiten en een all-in pakket voor uw sloep of vlet. Wilt u uw schip in de winter te koop leggen? Wij beschikken ook over een mooie showroom waar u schip warm en droog staat en wij ons best doen om uw schip te verkopen. Winterstalling seizoen 2017/2018. Schip blijft in het water. Stalling in onverwarmde hal. 3650, per m2 schip. Stalling in vorstvrije hal. 4750, per m2 schip. Winterberging buiten zeilschip met staande mast. Prijzen van de stalling zijn inclusief kranen uit en in het water, bokhuur, afspuiten en transport op het terrein.
Tarieven winterstalling Jachthaven Marina Den Oever.
Bij zeilbootjes: winterseizoen binnen: 20000., Trailer met boot: volgens tarievenlijst winterstalling. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Voor ligplaatsen zomerseizoen en winterstalling zijn de Hiswa Algemene Voorwaarden en de geldende havenreglementen van toepassing. Onze Facebook pagina. Deel deze pagina.
Jachthaven tarieven Jachthaven Zuidwesthoek Groningen.
Prijzen van de winterstalling zijn incl. Overige Haventarieven 2016. Per strekkende meter. Onderwaterschip per strekkende meter. Per dag erin en eruit. Gebruik trekker 500., Per m 2 boot / per week. Per m 2 boot / per week. Per strekkende meter boot per nacht.
Tarieven Botenstalling Zeeland.
Het beste voor uw boot. Prijs winterstalling per vierkante meter, inclusief vervoer van en naar het water, afspuiten en gebruik bok.: Binnen: 3990, per 6 maanden. Buiten: 1970, per 6 maanden. Korte stalling per dag/maand. Maandstalling per vierkante meter per maand, exclusief vervoer van en naar het water en afspuiten.
jachthavenmidwolda.nl Winterstalling. Email. Google. Linkedin. YouTube.
Boot op uw eigen trailer takelen met kraan tot 1500 kg. Boot op uw eigen trailer takelen met grote kraan boven 1500 kg. Boot winterklaar maken incl. Wilt u gebruik maken van onze winterstalling? Neem dan contact met ons op.
Winterstalling Nicolaas Witsen Nautisch Centrum Nicolaas Witsen.
Bescherming in de winterperiode is dan ook erg belangrijk. Een goede winterstalling zorgt ervoor dat uw boot zijn waarde behoudt en dat de onderhoudskosten aanzienlijk beperkt blijven. U kunt er bij Nicolaas Witsen voor kiezen om uw boot op het afgesloten buitenterrein te laten plaatsen.
Tarieven ligplaats, stalling en onderhoud Jachthaven Lauwersmeer.
Het tarief daarvoor bedraagt 30 euro per keer. De boot kan door de Manitou met hijsbanden van de trailer worden getild. Het tarief daarvoor bedraagt 50 euro per keer. Eigen gebruik van de hellingbaan zonder personeel van de jachthaven is niet toegestaan.
Winterstalling boot Zuid Holland Jachthaven Strijensas.
Onze winterstallingscapaciteit bedraagt 250 schepen op het afgesloten buitenterrein en 30 schepen in de botenloods. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de winterstalling. Wij adviseren u tijdig te reserveren om zeker te zijn van een plaats. De winterstallingstarieven van Jachthaven Strijensas zijn all-in tarieven. 2x takelen met de elektrische botenlift in en uit het water. Schoonspuiten van het onderwaterschip met een hogedrukspuit. Opbokken van de boot op een geschikte scheepsbok.
Your browser does not support JavaScript.

Contacteer ons