Meer resultaten voor winterstalling boot zaandam

 
winterstalling boot zaandam
 
Stalling Crok.nl.
Als vanouds bieden wij nog steeds de mogelijkheid om uw caravan, camper, vouwwagen, boot of aanhanger te stallen. Momenteel zijn de plaatsen voor caravan en camper zeer beperkt. Voor het stallen van uw vouwwagen, boot of aanhanger zijn nu nog volop plaatsen beschikbaar op de hiervoor speciaal ingerichte verdieping.
Winterstalling boten Zaandam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Winterstalling boten Zaandam. Winterstalling boten in Zaandam resultaten 1 20 getoond van 105. Boot Huren Amsterdam. Snel, gemakkelijk en voordelig een boot huren in Amsterdam. U zocht: Winterstalling Boten in Zaandam. Hulp nodig met het vinden van Winterstalling Boten in Zaandam?
Jachthaven Bij Van Assema.
Zomerstalling, Winterstalling, Onderhoud" bij Van Assema. Jachthaven Bij Van Assema dankt zijn bekendheid aan de unieke ligging aan de rand van recreatieplas De Mooie Nel, dat deel uitmaakt van recreatiegebied Spaarnwoude. Met zoveel water en groen om je heen zou u bijna vergeten dat u zich middenin de randstad bevindt om precies te zijn tussen Haarlem en Amsterdam. De binnenstad van Haarlem ligt op fiets en vaarafstand. Amsterdam, Zaandam, Aalsmeer en De Kaag zijn binnen een paar uur varen bereikbaar. Maak van de mooiste plek in de Randstad uw thuishaven! Wij verhuren ligplaatsen van verschillende afmetingen, met en zonder steiger. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten, zoals een groot recreatieveld, water en stroom, sanitair en natuurlijk het gezellige café. Overnachten op uw boot is toegestaan.
Jachthaven Zaanhaven Zaandam Jachthaven.nl.
De jachthaven is een goede plek om uw vaartocht te starten, u vaart eenvoudig naar Amsterdam, Zaandam of richting IJmuiden. De jachthaven beschikt 50 ligplaatsen variërend in lengte van 6m tot 20m, over voldoende parkeergelegenheid, toilet en douche gelegenheid, walstroomvoorzieningen, WIFI en camerabewaking. Zaanhaven biedt haar klanten verder zomer en winterstalling op de kant zowel verwarmd binnen als buiten op de kant. Zaanhaven biedt verder een uitgebreide service en onderhoud mogelijkheden voor uw boot, waaronder in en uit het water hijsen, motor onderhoud en reparaties, aanbrengen van anti-fouling.
Jachthaven Nauerna de ideale starthaven voor vaartochtjes in de Zaanstreek, Amsterdam, Haarlem en Noordzee.
Op het havenkantoor zijn trouwens nog enkele Sloep! magazines af te halen. Nieuw asfalt winterstalling. Vlak voor we de boten op de kant hebben gehesen, is een deel van de stalling/parkeerplaats opnieuw geasfalteerd. Bekijk hier de fotos. Nauerna, van weekendje weg tot wereldreis.
RS Watersport.
Heerlijke boot om in te varen vanwege zijn scherpe V-bodem. Lichtgewicht en oersterk. Deze Mercury rubberboot is met een V-glasvezelbodem waardoor de boot perfecte vaareigenschappen heeft. Kan tot wel 25 pk aan motorvermogen aan. Heeft maar een gewicht van 89 kg. Weerpad 2, 1506 TZ, Zaandam.
Stalling en haven.
Verder houden wij de gehele winter controle op de boten die bij ons op de werf staan. Voor de overdekte winterstalling geldt dat u best wat aan uw boot mag klussen, maar wel graag in overleg met ons, en houdt u rekening met uw buurman.
Vind winterstalling in Ligplaatsen op Marktplaats.nl.
Water en stroom op de steiger auto kan bij de boot geparkeerd worden kolomkraan incl. WINTERSTALLING sloep of boot in Amsterdam! v/a 25 euro m2. Winterstalling in hartje amsterdam direct aan t ij Nog enkele plekken beschikbaar tegen de laagste prijs!
SLOEPzzz BV SLOEPzzz B.V.
Ontzorgen: het onderhouden van een boot kost best veel tijd en aandacht. Ik stuur mijn eerste klusfactuur naar een klant op maandag om 21.00u. De volgende ochtend om 10 uur belt hij me. Ik schrik: o, jee toch te duur? Hij vraagt hoe het met me is en zegt dat hij zo blij is. Ik zorg zo goed voor zijn Escape 750. O en ja, hij heeft al betaald J. Ja ik had al veel plezier, maar nu nog meer. SLOEPzzz: rust voor uw sloep. Kom maar eens een kopje koffie of thee drinken op de tt Melissaweg 15b. Menno van der Zwaag. Met SLOEPzzz winterstalling en onderhoud voorkom je de volgende problemen.
Homepagina Oranje Marine B.V.
In onze stofarme winterstalling voelt uw boot zich gedurende de winter. Bekijk meer nieuws. Alle serviceonderdelen voor uw boot. 1033 MZ Amsterdam. Ma vrij 07.00 17.00. Zaterdag 10.00 14.00. Van 1 dec tot 11 maart zijn wij op zaterdag gesloten.
Stalling Amsterdam Osdorp; overdekte ruimte voor allerlei soorten voertuigen!
Hier vindt u een overzichtelijke kaart met de locaties van Stalling Amsterdam Osdorp. stalling, amsterdam, osdorp, caravanstalling, autostalling, motorstalling, camperstalling, vouwwagenstalling, bootstalling, aanhangerstalling, oldtimerstalling, auto, camper, caravan, motor, vouwwagen, voertuigen, boot, aanhanger, stalling in amsterdam, stalling omgeving amsterdam, stalling amsterdam, stalling osdorp.
Kadoelenwerf Jachthaven te Amsterdam.
De Kadoelenwerf Jachtservice Haven is een gezellige jachthaven nabij het centrum van Amsterdam met alle faciliteiten zoals zomerstalling, winterstalling op de wal en in het water, boot en motoronderhoud, boot en motor reparatie, timmerwerk en verkoop van motoren, boten en materialen.

Contacteer ons