Zoeken naar winterstalling boot sneek

 
winterstalling boot sneek
 
Watersportcentrum Hart" van Friesland" B.V. Winterstalling.
Controleer nu uw boot. Dat kan veel problemen voorkomen. De meeste problemen ontstaan direct na een vorstperiode. ZORG DAT UW BOOT GOED WINTERKLAAR IS. CONTROLEER UW BOOT OOK IN DE WINTER. Prijzen winterstalling 2018/2019.: Op de wal incl. 15 EURO m2.
Van Wieren Watersport De buitenboordmotor specialist van Friesland.
Winterstalling binnen of buiten voor zowel waterscooters als boten. door Van Wieren Watersport 13 september 2018 Nieuws 0 reacties. WINTERSTALLING BOOT of Waterscooter Binnen 4250, per vierkante meter Buiten 2250, per vierkante meter Bovenstaande tarieven gelden in ieder geval van 1 november t/m 1april incl.
Jachthaven Bouma Jachthaven Bouma.
We bieden vaste ligplaatsen en winterstalling aan met adequate faciliteiten, waarbij wij een rustige sfeer en gemoedelijkheid hoog in het vaandel hebben. Jachthaven Bouma ligt aan het water It Gês, één van de bekendste watersportroutes van Friesland die Sneek en de tweelingdorpen Oppenhuizen en Uitwellingerga verbindt. Deze twee dorpen worden in de volksmond vaak Top en Twel genoemd Toppenhuzen en Twellingea, de Friese namen. De dorpen kunnen met recht echte watersportdorpen genoemd worden, in het verlengde van de kern van het Sneker watersportcentrum It Gês, in het centrum van de Friese watersport. Wij wensen u veel vaarplezier op het Sneekermeer, vanuit Jachthaven Bouma! Ontdek de voordelen! Uniek adres voor uw ligplaats. Bij ons staan een rustige sfeer en gemoedelijkheid hoog in het vaandel. Met uw auto kunt u vlak bij uw ligplaats komen max. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij beschikken over adequate voorzieningen voor uzelf, uw boot en uw auto.
Jachthaven Van der Meer Sneek Jachthaven.nl.
Facebook Twitter Google LinkedIn. Jacht Scheepsservice Van der Meer in Sneek heeft een kleine jachthaven. Naast ligplaatsen kunt u hier ook terecht voor winterstalling en diverse werkzaamheden aan uw boot. U vindt de haven aan de zuidoostkant van Sneek, centraal in het Friese merengebied.
Ligplaatsen en winterstalling.
Zomer en winterstalling. Wij kunnen uw boot stallen buiten op de wal of binnen in de loods. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. De prijzen voor zomer en winterberging zijn inclusief kraankosten en afspuiten. Hendrik Bulthuisweg 19-21 8606 KB Sneek T: 0515-411771 F: 0515-421772 info@polboten.nl.
Winterstalling en Onderhoud Jachthaven De" Watervriend" Bedrijven TOP en TWEL online Oppenhuizen en Uitwellingerga.
Winterstalling en Onderhoud. In de winterperiode bent u bij jachthaven De Watervriend ook aan het juiste adres. Uw schip kan zowel binnen als buiten worden gestald. Het uit het water halen van uw schip gebeurt in onderling overleg, net wat het beste uitkomt. Daar wij op het haventerrein wonen, is er altijd toezicht en bent u welkom voor de koffie. De jachthaven beschikt over een botenlift met een hefvermogen van 20 ton, waarbij het ook mogelijk is uw boot met staande mast aan de wal te stallen.
Kranen, winterstalling en ligplaatsen.
Bel ons voor een afspraak. 10% korting op winterstalling. Al onze vaste ligplaatshouders kunnen gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst! Kenmerken van de ligplaatsen.: Langsteiger van 10 meter boten tot 12 meter. Boxbreedte van 4 meter. Inclusief water en elektra. Vuilwater afzuigstation aanwezig. Toiletten en douches aanwezig. Kosten per seizoen 01 april tot 01 oktober 980, of 1050., Vaste ligplaatshouders ontvangen 10% korting op winterberging. We hebben 3 plaatsen voor schepen met een breedte van meer dan 425, meter 1300., Kraan tot 20 ton. Botenkar voor cradles tot 30 ton. Werkplaats aanwezig voor alle voorkomende werkzaamheden aan boord. U betaald bij ons voor april tot oktober maar u mag uw boot s winters in het water laten liggen zonder bijkomende kosten.
Verhuur van moderne zeilboten luxe motorboten Cabin Sneek, Friesland.
31 0 515 41 25 94. de Hooppark 3. 8605 CR Sneek. 8605 BV Sneek. 31 0 515 41 25 94. 31 0 6 1503 2526. 31 0 6 4201 2862. Boot huren Friesland. Zeilboot huren Friesland. Motorboot huren Friesland.
Winterstalling.
U bent op zoek naar een winterstallingsplaats voor uw boot, zoek niet verder! Sail-a-way Sneekermeer verzorgt structureel de winterstalling voor zeilboten, sloepen, motorboten, kajuitboten etc. Voor iedere booteigenaar verzorgen wij een winterstallingspakket op maat, afgestemd op bootsoort en persoonlijke wensen.
Jachtwerf Bootsma Bootstalling Jachtwerf Bootsma Oudega SWF.
Ideaal gelegen in het hart van het Friese Merengebied, nabij Sneek, Heeg, Langweer en de andere watersportplaatsen. Bootstalling binnen en buiten. Bij Jachtwerf Bootsma hebben we diverse bootstalling-mogelijkheden. U kunt uw boot op ons bedrijfsterrein, in het water of in de loods stallen.
Winterstalling Brandsma Jachten.
8606 KA Sneek. 310515 42 50 00. 310515 42 05 05. Ma-Vr: 0800: tot 1700: uur. Zaterdagen: 0930: tot 1400: uur geopend. Van november t/m februari zaterdagen gesloten of op afspraak. Zondagen: gehele jaar gesloten. Buiten de openingstijden is de toegangspoort en het terrrein afgesloten. 2018 Brandsma Jachten Home Algemeen Sitemap Contact. Jachthaven en onderhoud. EMCI Registered Yachtbroker. Uw boot verkopen?
Winterstalling Jachthaven in Sneek voor ligplaatsen, winterstalling en onderhoud.
MarinaSneek.nl beschikt over een verwarmde loods waar uw boot de gehele winter lekker warm staat. Ook kunt u uw schip buiten op de kant of in het water laten overwinteren. Voor meer informatie en het aanvragen van een stalling kunt u terecht op winterstallingsneek.nl Zoeken naar: Ga. 2018 Jachthaven in Sneek voor ligplaatsen, winterstalling en onderhoud.

Contacteer ons