Resultaten voor goedkope winterstalling boot friesland

 
goedkope winterstalling boot friesland
 
Sloepen en motorboten in Grou Sloepenmarkt.
Wilt u een sloep of motorboot kopen? Of uw eigen boot verkopen? Maak dan kennis met de Sloepenmarkt. Wij helpen u ook graag met onderhoud en winterstalling. De Sloepenmarkt is zes dagen per week open. Een afspraak is niet nodig.
Dorlas verhuur winterstalling en ligplaatsen sneek friesland.
Dit begon met de verkoop van ons huis en de aankoop van het pand aan de Einsteinstraat 9/11 in Sneek. Hier verzorgen wij winterstalling van boten, zowel buiten als binnen, onverwarmd en vorstvrij. Tevens verhuren wij ligplaatsen en klusruimte en verzorgen wij onderhoud aan uw schip.
Ligplaatsen Friesland Alle beschikbare ligplaatsen en stallingen.
Delft Zuid-Holland 12. Den Bol Gelderland 12. Den Haag Zuid-Holland 13. Den Helder Noord-Holland 14. Deventer Overijssel 0. Does Zuid-Holland 35. Doetichem Gelderland 0. Dokkum Friesland 0. Dokkumer Ee Friesland 0. Dokkumerdiep Friesland 0. Dollard Groningen 0. Drachten Friesland 1.
Boot huren in Friesland: zeilboot, sloep, polyvalk, suppen JFT Watersport.
Klaar voor de start? Huur een boot in Friesland. Bekijk aanbod van 50 boten.: JFT Watersport in Sneek. Een boot huren in Friesland? Sinds 1997 verhuurt JFT Watersport vanuit Sneek 50 boten. Je hebt geen vaarbewijs nodig om een boot te huren.
Overdekte winterstalling in een vorstvrije hal voor uw boot in Friesland.
Home Overdekte winterstalling in een vorstvrije hal voor uw boot in Friesland. Henk Jan Watersporttechniek beschikt over 7000 m2 botenstalling, gelegen aan het Ijsselmeer in Friesland. U kunt kiezen voor een vorstvrije of onverwarmde hal. Ook hebben wij een aanbieding voor winterberging met staande mast buiten en een all-in pakket voor uw sloep of vlet.
Verhuur van moderne zeilboten luxe motorboten Cabin Sneek, Friesland.
31 0 515 41 25 94. de Hooppark 3. 8605 CR Sneek. 8605 BV Sneek. 31 0 515 41 25 94. 31 0 6 1503 2526. 31 0 6 4201 2862. Boot huren Friesland. Zeilboot huren Friesland. Motorboot huren Friesland.
Winterstalling sneek WinterstallingSneek.nl, uw schip veilig de winter door.
Is uw boot toe aan klein onderhoud of tot volledige refits, alles is mogelijk bij winterstalling Friesland. We houden ook enkele van onze projecten bij op deze website, volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van de laatste projecten.
Winterstalling boot Echtenerbrug, Friesland De Merenpoort BV.
Prijsberekening en reserveren. Winterstalling van uw boot in Echtenerbrug, Friesland. Bent u op zoek naar een jachthaven met winterstalling voor uw boot? Bij Jachtwerf de Merenpoort in Echtenerbrug bent u aan het juiste adres. U heeft de keuze om uw boot gedurende de wintermaanden in een overdekte loods te stallen, buiten op de wal of in de jachthaven.
Winterstalling voor uw boot Watersportcentrum Tacozijl Lemmer.
Vaarroutes vanuit Lemmer. Vakantiehuis kopen aan het water in Friesland. Te koop aangeboden. Reserveren via de plattegrond. Kamperen aan het water. Camperplaatsen in Lemmer. Reserveren via de plattegrond. 1 2 3 4. U het zomerplezier, wij de winterzorg. Winterstalling voor uw boot.
Winterstalling Friesland Boten.
Kom kijken in onze showroom voor een nieuwe of gebruikte boot. De koffie staat klaar! Zoeken naar: Zoeken. Maandag: 0930: tot 1700: uur. Wo t/m Vr: 0930: tot 1700: uur. Zaterdag: 1000: tot 1600: uur. Belt u altijd even voor een afspraak., want wij zijn soms afwezig door een proefvaart! Copyright 2018 Friesland Boten Privacy cookie statement Powered by: YachtFocus.
Watersportcentrum Hart" van Friesland" B.V. Winterstalling.
Tijdens de winter ijs is uw boot vaak gemakkelijk te bereiken; sluit m goed af! Wij wensen u een goede winterperiode. Neem contact met ons op! Home Appartement huren Yachtcharter Zeilboot huren Visboot huren Park Restaurant Jachthaven Winterstalling Arrangementen Last Minutes Nieuws Boten te koop Uitwellingerga Boek nu Sociale netwerken. uitwellingerga: Winterstalling in jachthaven HartvanFriesland Uitwellingerga TopenTwel https//t.co/Q34kLMMSxs.: Copyright 2009-2018 Watersportcentrum Hart" van Friesland" B.V.
Unieke ligplaats voor uw boot in Friesland aan het Sneekermeer.
Iwan: Jachthaven Sneekerhof is door zijn unieke ligging midden in de natuur een schitterende haven in het hart van Friesland. Een plek om aan boord te genieten van de rust en ruimte om u heen. Maar alleen een mooie locatie is niet voldoende. Bij overname was duidelijk dat de haven veel onderhoud nodig had. De eerste jaren lag daarom de prioriteit bij het vernieuwen van de faciliteiten van de jachthaven. Zo is er een volledig nieuwe damwand geplaatst en zijn de steigers opgeknapt. Er zijn meer lantarenpalen geplaatst waardoor de verlichting op de haven optimaal is. Ook zijn nieuwe stroomzuilen gerealiseerd, zodat iedere ligplaatshouder nu een eigen aansluiting heeft met 10 ampère. Het havencafé is gelijk flink aangepakt. Een grote verandering is de uitbreiding van het terras. Deze is behoorlijk ruimer geworden. Gasten kunnen nu aan het water zitten en genieten van het mooie uitzicht over het water en de Friese landerijen. En mensen met een sloep of kleine boot kunnen deze aan het terras leggen.

Contacteer ons