Meer resultaten voor winterstalling boot amsterdam noord

 
winterstalling boot amsterdam noord
 
Jachthaven Bovendiep, uw thuishaven in Amsterdam.
Welkom bij Jachthaven Bovendiep. Zomer en winterstalling, Reparatie, bemiddeling en in/verkoop van schepen en motoren. Ook voor al uw onderhoud of reparatie kunt u bij ons terecht. informeer naar de mogelijkheden! In onze winkel vind u een uitgebreide selectie technische producten en accessoires. Verkoop schepen en motoren. Wij hebben altijd diverse schepen te koop liggen, Kijk bij onze occasions! Jachthaven Bovendiep is sinds 1996 in handen van familie Arkenbout en sindsdien uitgegroeid tot één van de grotere havens in de regio. Door de gemoedelijke sfeer en de gunstige ligging, hebben vele booteigenaren hun weg naar de jachthaven gevonden. Onze havenwinkel heeft een uitgebreide selectie aan technische artikelen, navigatie-apparatuur, watersportartikelen, accessoires voor electra, water en gas en bevestigingsmaterialen. Ook bent u voor in /verkoop van 2e hands schepen en motoren bij ons in goede handen, kijk gerust eens bij onze occasions of mail voor het actuele aanbod. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw schip in bemiddeling te nemen, wij zorgen dan er voor door middel van uitgebreid te adverteren uw verkoop te voorspoedigen. 1095 KK Amsterdam.
Winterstalling boot in Amsterdam Peek Watersport Centrum Amsterdam RinkerSealineMarilAntaris.
Wij hebben binnen winterstalling en buiten winterstalling voor uw boot en dit is onder permanent toezicht. Tevens kunnen wij het nodige onderhoud aan u boot en motor uitvoeren. Laat u door ons informeren voor winterstalling van uw boot in Amsterdam.
Nauticlink. KNRM Koninklijke.
Zo KNRM bouw acties.: je je eigen amfibie-fiets. Alerte reactie buurman IJburg leidt tot aanhouding bootdieven op IJmeer met boot en helikopter. Vrouw op een boot in Den Helder zwaar gewond nadat ze met haar hoofd een brug raakt. Een boot in deeleigendom: Enk-Share regelt gedeeld eigenaarschap van een nieuw of bestaand zeiljacht of motorjacht. Energiepionier Igor Kluin heeft zijn zinnen gezet op een circulaire catamaran.
W.S.V. de Ouwe Helling jachthaven in Amsterdam voor zowel recreanten als bootwerkers.
winterstalling / lid worden 2018-2019. 2018 41 jaar W.S.V. de Ouwe Helling opgericht 1 januari 1977. de Ouwe Helling is een vriendelijke jachthaven in Amsterdam Noord. In het water van de brede Christesloot, die stroomt alsof het een riviertje is, liggen de schepen afgemeerd. Aan de andere kant van de oever ligt het weide landschap. U kunt bij ons uw boot stallen in de winter, zowel op de wal als in het water.
Vind gratis en snel een goedkope bootstalling of ligplaats.
Bij de winterstalling, bootstalling of ligplaats kunnen meerdere factoren meespelen. De boot moet enigszins in de buurt liggen. De boot moet makkelijk in en uit de stalling/haven kunnen. De botenstalling of ligplaats moet veilig zijn. De boot moet in goede staat blijven. U wilt een scherpe prijs. Dit is afhankelijk van de locatie. Bootstalling Amsterdam is duurder dan buiten de Randstd.
Winterstalling amsterdam, winterstalling boot amsterdam, amsterdam winterstalling Aalsmeer Maritiem.
Aalsmeer Maritiem Jachthaven Winterstalling, een service gerichte jachthaven en ruime winterstalling, al jaren een begrip onder de vele watersporters.Woont u in Amsterdam of omgeving en zoekt u een betrouwbare, betaalbare winterstalling voor uw boot, neemt dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Jachthaven De Vioolsleutel Amsterdam Zomerstalling / Winterstalling Jachthaven De Vioolsleutel.
Winterstalling in het water, in stellingen op de wal of in droge loods. Water en 220 volt stroomvoorziening bij nagenoeg elke ligplaats. Botenlift capaciteit 10 ton. Uitgebreide Werkplaats voor jachtreparatie en onderhoud. Showroom met nieuwe en gebruikte boten. Servicedienst voor pech onderweg. 24/7 camera bewaking. Werkplaats voor schoonmaak tot complete renovatie. Lees meer en Prijslijst stalling. Service en Onderhoud. Wij beschikken over een Jachthaven die is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en benodigdheden om een uitstekende service te verlenen en alles wat u zich kunt bedenken dat te maken heeft met de onderhoud aan uw kostbare boot.
Jachtwerf Pampus.
Wij bieden de voordeligste zomer en winterstalling aan in Amsterdam met gratis parkeren. Zomerstalling van April t/m September. Winterstalling van Oktober t/m Maart. Inclusief bij de winterstalling.: Het uitnemen en terug te water laten van uw boot. Schoonspuiten met hoge druk van het onderwaterschip.
EERLIJKE PRIJS/KWALITEIT WINTERSTALLING PIET HUIS JACHTHAVEN.
Wij bieden u een uitgebreid winterstalling assortiment aan. Drie loodsen bieden ruimte tot overdekte stalling. De grote botenloods biedt ruimte voor de grotere motor en zeilboten tot ca. 10m lengte en 8 ton. Deze loods is ingericht voor iets lichtere en kleinere schepen. Deze loods is met name ingericht voor de stalling van sloepen, vletten en kleine speedbootjes. De loods is afgesloten en als extra service kunnen de boten worden toegedekt met daarvoor aangepaste folie. In alle loodsen mag worden gepoetst en antifouling worden aangebracht. Overige werkzaamheden alleen in overleg met de exploitant. Zomerligplaatsen Parkeren bij de boot. Uniek in Aalsmeer! De Westeinderplassen vallen in het Blauwe Hart" / Hollandse plassengebied. De Kaagplassen, De Braassem en Amsterdam zijn goed bereikbaar via de Ringvaart van de Haarlemmermeer.
WINTERSTALLING sloep of boot in Amsterdam! v/a 25 euro m2 Ligplaatsen Marktplaats.nl.
Winterstalling in hartje amsterdam direct aan t ij Nog enkele plekken beschikbaar tegen de laagste prijs! Aan de centraal gelegen Nieuwendammerdijk hebben wij op onze werf enkele plaatsen beschikbaar voor winterstalling van sloepen/ boten / vletten tot 85, meter. Winterstalling tot 1 april 2017, eerder ophalen geen enkel probleem. Overdekt: 35 euro per m2 buiten: 25 euro per m2 10 tons kraan aanwezig prijs hijskraan afhankelijk van lengte/ gewicht boot.
Jachthaven Bouwmeester.
Jachthaven Bouwmeester Diemerzeedijk 3 1095 KK Amsterdam T 31020 6634245 info@jachthavenbouwmeester.nl. Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur Zaterdag uitsluitend op afspraak Het hek is iedere dag open van 09.00 tot 21.00 uur. Stalling, nieuwbouw en restauratie. Bij Jachthaven Bouwmeester kunt u terecht voor winter en zomerstalling, nieuwbouw, reparaties, restauraties, schilderwerk en adviezen. Ook kunnen wij uw boot halen en brengen, en zorgen wij voor motoronderhoud en sleepdiensten.
Jachthaven t EindeHome Jachthaven t Einde.
Direct toegang tot Amsterdam zonder sluizen. Vanuit onze jachthaven kunt u dus alle kanten op. Wat doen wij? Jachthaven t Einde verhuurt verschillende ligplaatsen. Wij bieden vaste ligplaatsen tot 25 meter. Voor winterstalling bieden wij ligplaatsen naar keuze overdekt, op open terrein of in het water. Voor de zomerstalling bieden wij ligplaatsen in het water en hebben we bovendien een beperkt aantal overdekte waterligplaatsen. Onze ligplaatsen zijn standaard voorzien van stroomaansluiting. Jachthaven t Einde biedt u middels uw persoonlijke hek key/sleutel gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw vaartuig. Onze jachthaven ligt op een afgesloten en uitstekend beveiligd terrein, voorzien van cameras, We hebben een eigen afgesloten parkeerterrein, zodat u altijd vlakbij uw boot kunt parkeren.

Contacteer ons