Resultaten voor winterstalling boot rotterdam

 
winterstalling boot rotterdam
 
Botenstalling Jachtwerf Vial.
Winterstalling grootste lengte x grootste breedte. Transport in en uit het water. Lierkosten bij W.V. Aegir 2 x 40., Afspuiten onderwaterschip, ontkalken en reinigen romp. Leegpompen en droogmaken van de boot aan de binnenkant. Winterklaar maken motor accu los, waters aftappen, etc. Wintercontrole motor inclusief controle antivries peil, verversen van de olie en nieuw oliefilter. Exclusief V-snaar, impeller, brandstoffilter, etc. Antifouling per m bootlengte. Tot 7 meter. Antifouling per m bootlengte. Vanaf 7 meter. Lakken van de boot, bijwerken beschadigingen, timmerwerk. Poetsen, exclusief wax. Laten reinigen, reparareren en/of vernieuwen van dektent en/of zeilen. Vernieuwen van kabellering en/of bekleding/stoffering. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Indien u geinteresseerd bent in onze stallingen en service, dan treden wij graag met u in overleg over het hoe, waar en wanneer ophalen van uw boot en de te verrichten werkzaamheden gedurende de winter. U kunt mailen naar jachtwerf.vial@planet.nl of bellen met 010-4188520 / 06-50572984. Jachtwerf Vial is al sinds 1932 gevestigd in Rotterdam.
Winterstalling. Donkerswatersport.nl jachthaven, zeilmakerij en BB.
Bed and Boot. Donkerswatersport verzorgt alle voorkomende werkzaamheden aan uw boot. Kom gerust langs of neem telefonisch contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. Adres: Weissenbruchlaan 235, 3054 LM Rotterdam. E-mail Jachthaven: donkerswatersport@outlook.com. E-mail Administratie: donkerswatersport@outlook.com. NU OOK OVERDEKTE WINTERSTALLING.
Je boot poetsen en een winterstalling: zo houd je je boot in topconditie! ALLSAFE Mini Opslag.
Je boot poetsen en een winterstalling: zo houd je je boot in topconditie! Je boot poetsen en een winterstalling: zo houd je je boot in topconditie! Tijdens de zomer zit je het liefst zo lang en zo vaak mogelijk op het water met je boot.
Jachthaven Recreatieparkdeoudemaas.nl.
Marina Barendrecht is een gezellige intieme familie jachthaven gelegen aan de Oude Maas in het recreatiegebied van IJsselmonde rondom in een groene omgeving op een steenworp afstand van Rotterdam. Midden in de Randstad met goede verbindingen naar mooie vaargebieden zoals de Biesbosch, Brielsemeer, Haringvliet en Hollandsdiep. Een haven om u thuis te voelen. Een plek om te onthaasten en te genieten. Onze jachthaven biedt 127 ligboxen van diverse afmetingen van 6 tot 18 meter, brede luxe steigers voorzien van stroom en waterpunten en alle benodigde veiligheidsmiddelen. Voor het komende seizoen vanaf 1 april 2018 beschikken wij nog over ligboxen van verschillende afmetingen. Voor aanvragen en reserveringen klik hier. Wist u trouwens dat u kunt kiezen uit diverse contractvormen zoals een jaarligplaats maar ook een zomerligplaats in combinatie met een winterstalling op de wal of in onze nieuwe botenloods.
Stalling en lift Ribowa.
Sinds 2012 is het bij ons ook mogelijk om uw boot verwarmd en overdekt te stallen voor de winterperiode. Ook bieden wij de mogelijkheid om werkzaamheden te verrichten aan je boot. Vergeet niet tijdig een afspraak te maken voor uw stalling en winteronderhoud! Hijsklus of stalling afspreken? Neem contact op. Rotterdam en Drechtsteden.
Home Rotterdam Marina.
I n het centrum van Rotterdam, op de kop van Zuid ligt de moderne jachthaven Rotterdam Marina met ligplaatsen van 5 tot 50 meter voor jaarhuur en passanten. Rotterdam Marina maakt deel uit van de Jachthavengroep met zusterhavens Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam en Marina Schokkerstrand.
Jachtwerf Wurth Rotterdam Ligplaats.net.
De jachthaven heeft namelijk de beschikking over hellingfaciliteiten die kunnen worden ingezet om uw boot op de kant te krijgen. Jachtwerf Wurth heeft de beschikking over een hefkraan en een scheepshelling. De specificaties van onze hellingsfaciliteiten kunt u vinden onder het kopje hellingsfaciliteiten op deze website. Samenvattend: Zoekt u in de omgeving van Rotterdam Kralingse, Plas, Bergse Plassen, Rottemeren en Rotterdam een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Jachtwerf Wurth aan het goede adres.
Winterstalling JACHTHAVEN ROTTERDAM.
U kunt bij ons het gehele jaar terecht voor onderhoud aan uw boot. Via de reserveren knop kunt u een stalling plaats reserveren en aangeven van welke diensten u gebruik wenst te maken. De winterstalling bij Jachthaven Rotterdam begint op 1 oktober in oktober en november zullen wij de boten uit het water halen voor stalling.
De Graaff watersport Watersportcentum voor de Drechtsteden.
Winterstalling voor uw schip. Winterstalling voor uw schip, u kunt online een aanvraag indienen voor seizoen 2017-2018. Ligplaatsen voor schepen. Wij hebben momenteel nog ligplaatsen beschikbaar voor diverse afmetingen. Als passant kunt bij ons overnachten, en gebruik maken van de volgende faciliteiten.:
Zuid-Holland.
Jacht en Scheepswerf P.A. Laan, havenmeester tel. 0172 518113, winterstalling op de wal. IJsselmonde, Oostdijk 45, Rotterdam. Postadres: Postbus 9335, 3007 AH Rotterdam. Jachthaven Rottemeren, Rottekade 2a/b, 2761 EA Zevenhuizen, tel. Zoetermeerse Watersportvereniging Noord-Aa, Het lange land 2, 2725 KZ Zoetermeer, tel.
De Koornwaard Home.
De laatste boot voor de winterstalling is gehesen! Muziekvereniging Door eensgezindheid Heukelum. Met de ASVZ groep naar Toverland. uk-panel, rowtrue: data-uk-grid-margin. Voorstel nieuwe medewerker. De laatste boot voor de winterstalling is gehesen! Muziekvereniging Door eensgezindheid Heukelum. Met de ASVZ groep naar Toverland.
Jachthaven Valkhof Rotterdam Ligplaats.net.
Zo zijn de vaargebieden als bijvoorbeeld Rotterdam, Rottemeren, Kralingse Plas en Bergse Plassen binnen het uur te bereiken. Zoekt u in de omgeving van Rotterdam een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Jachthaven Valkhof aan het juiste adres. Jachthaven Valkhof heeft voor bijna elk type boot/schip een passende ligplaats. De jachthaven heeft verschillende soorten ligplaatsen. De ligplaatsen verschillen van elkaar op diverse punten. De lengte en de breedte van de ligplaats zijn niet de enige punten die verschil maken tussen de ligplaatsen. Ook de ligging, instap en voorzieningen aan de steiger maken dat de de ligplaatsen afwijkend zijn. Er zijn verschillende locaties voorhanden waaruit men kan kiezen. Zo zijn er ligplaatsen buiten. Hoe men in de boot kan stappen de instap is belangrijk vooral als men wat minder mobiel is.

Contacteer ons