Meer resultaten voor winterstalling boot groningen

 
winterstalling boot groningen
 
Reiderhaven, meer dan alleen een haven.
Stalling voor een boot nodig? Reiderhaven biedt betrouwbare winterstalling aan. Voor informatie kunt u contact opnemen met: 06 537 397 42 of info@reiderhaven.nl. Jachthaven Reiderhaven bevindt zich in Beerta, in het Oosten van de provincie Groningen. De jachthaven grenst aan het Oldambtmeer en is omgeven door veel groen.
Zeilersforum.nl: Winterstalling in de provincie Groningen 1/1.
Winterstalling in de provincie Groningen. Onderwerp: Winterstalling in de provincie Groningen. Winterstalling in de provincie Groningen 10 juni 2010 1755: 132343. Leuk bootje gekocht 7 mtr, 16, ton; Thuishaven gevonden; Boot heel" naar de thuishaven gevaren. Volgende stap: Een binnenwinterstalling in de provincie Groningen zoeken.
Allround Watersport.
Winterstalling Groningen aan het Zuidlaardermeer. Vanzelfsprekend bent u bij Allround Watersport aan het goede adres voor een comfortabele en veilige winterstalling. U kunt de boot bij ons gedurende wintermaanden in het water stallen, op de kant, in de verwarmde overdekte stalling en desgewenst brengen wij de boot bij u thuis.
Winterstalling A28 Watersport Corsiva en Primeur sloepen Groningen.
A28 Watersport is een erkend leerbedrijf. Overdekte winterstalling voor uw boot in Groningen, Haren of Eelde Paterswolde en omstreken. A28Watersport biedt all-in winterstalling aan voor uw boot! Uw schip is een kostbaar bezit en u wilt deze beschermen tegen weersinvloeden, diefstal en schade in een veilige omgeving.
Home Jachthaven Oosterhaven.
Centraal StationtextOp, slechts 7 minuten lopen vindt u het centraal trein en busstation, top30%left35%title, Groninger MuseumtextHet, Groninger Museum is een van de topattracties van de provincie en met goede reden, top15%left65%title, BioscooptextEven, gezellig een avondje naar de bioscoop u hoeft alleen maar de straat uit, top35%left75%title, Grote MarkttextDe, Grote Markt is het middelpunt van de stad waar ook het VVV-kantoor gevestigd is, top40%left65%title, VismarkttextOp, de Vismarkt is 3 keer per week dinsdag, vrijdag en zaterdag warenmarkt, top33%left59%title, ShoppentextHeerlijk, shoppen in het prachtige centrum, top25%left77%title, MartinitorentextDe, trots van Groningen, d Olle Grieze, is hier in al zijn glorie te bewonderen en te beklimmen, top10%left80%title, StadsschouwburgtextEen, avond heerlijk genieten van de prachtige voorstellingen' Diversen.
Jachthaven Noordergat Toerisme Groningen.
Jachthaven Noordergat te Lauwersoog heeft een unieke en historische plek in Lauwersoog voor mensen met een boot die in jachthaven Noordergathun ligplaats kiezen. Jachthaven Noordergat omvat water dat direct verbonden is met het Lauwersmeer en daarmee mogelijkheden biedt voor vaartochten naar het Groninger land en Groningen stad. Maar is ook de verbinding naar de Friese meren. Jachthaven Noordergat ligt slechts 300 meter verwijdert van de Robbengatsluis. De sluis die het varen op de Waddenzee en daarmee de Waddeneilanden en Noordzee snel en simpel mogelijk maakt. De jachthaven met uitstekende en goed verzorgde voorzieningen, uiteraard voor de boot, maar natuurlijk ook voor de bootbezitter. Naast ligplaatsen in het vaarseizoen, zijn ervolop mogelijkheden voor overdekte winterstalling van de boot in de geheel vernieuwde en geisoleerde botenloods of de winterstalling op de wal of in het water.
Beuving De Punt De watersportwinkel voor uw motorboot en zeilboot watersportartikelen.
Denk hierbij aan reparatie van buitenboordmotoren keerkoppelingen dieselmotoren. Tevens verrichten wij diverse constructiewerken voor u. Tijdens de winterperiode 20122013 heeft Beuving De Punt nog enkele winter opslagplaatsen beschikbaar voor uw boot. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mail toesturen.
Allround Watersport.
In de overdekte winterstalling van Allround Watersport. Of wij stallen de boot bij u thuis. Uw boot op hoge bokken. Het bijzondere aan onze bootbokken is dat de boot hoog staat waardoor er eenvoudig en comfortabel aan het onderwaterschip kan worden gewerkt.
Overdekte bootstalling in Groningen Van Dijk Watersport.
Wij zorgen ervoor dat jouw boot weer helemaal klaar is voor het nieuwe vaarseizoen.Tijdens de winterstalling kun je kiezen om werkzaamheden aan je boot door ons uit te laten voeren. Hierbij kun je denken aan het onderhoud van je motor, installatie apparatuur, het aanbrengen van antifouling en alle mogelijke reparaties aan het polyester. Kies voor de haal en breng service. Door onze centrale ligging is het eenvoudig om vanuit de gehele provincie Groningen je boot bij ons te stallen.
Vind boot stalling op Marktplaats.nl.
Winterstalling, stalling boot bij Jachtwerf Wolvega. Jachtwerf wolvega heeft nog enkele plekken vrij voor botenstalling, winterstalling. Kosten buiten stalling 1350, per m2 excl. Kosten binnen stalling 2250, per m2 excl. Zowel voor kleine als grote klussen aan uw boot bent u bij ons aan het juiste adres.
jachthavenmidwolda.nl Winterstalling. Email. Google. Linkedin. YouTube.
Boot op uw eigen trailer takelen met grote kraan boven 1500 kg. Boot winterklaar maken incl. Wilt u gebruik maken van onze winterstalling? Neem dan contact met ons op. Zoekt u een betaalbare ligplaats in een moderne jachthaven in de provincie Groningen?
Nauticlink. KNRM Koninklijke.
Zo KNRM bouw acties.: je je eigen amfibie-fiets. Alerte reactie buurman IJburg leidt tot aanhouding bootdieven op IJmeer met boot en helikopter. Vrouw op een boot in Den Helder zwaar gewond nadat ze met haar hoofd een brug raakt. Een boot in deeleigendom: Enk-Share regelt gedeeld eigenaarschap van een nieuw of bestaand zeiljacht of motorjacht. Energiepionier Igor Kluin heeft zijn zinnen gezet op een circulaire catamaran.

Contacteer ons