Op zoek naar kosten winterstalling boot?

 
kosten winterstalling boot
 
Prijslijst Jachthaven De Eemhof.
Vraag dan eenvoudig online een ligplaats aan voor uw boot of jacht. Wij nemen vervolgens contact met u op, om uw wensen te bespreken. Prijzen ligplaatsen, winterstalling jachtservice. Enkele voorbeelden van dingen die u op de prijslijst kunt vinden.: Ligplaatsen voor passanten.
Tarieven winterstalling Jachthaven Marina Den Oever.
Buiten op wal per M2 l.o.a. Milieutoeslag per schip: 6500., Deze tarieven voor winterstalling zijn inclusief.: kosten schip uit / in water. Schoon spuiten onderwater schip. Gebruik van scheepsbok. Stallen bijboten, zeilbootjes trailers zonder boot, enz. buiten / in loods.:
Your browser does not support JavaScript.
Winterstalling in Loosdrecht? Bekijk alle opties Jachthaven Kortenhoef.
Voor ligplaatshouders vindt er een verrekening plaats waarbij een bedrag op de winterstalling in mindering wordt gebracht. Kosten winterstalling ligplaatshouder.: Binnenstalling m2: 4500., Buitenstalling m2: 2500., Bovenstaande tarieven zijn incl.: Bekijk onze diensten. Bent u op zoek naar een ligplaats voor uw boot?
Tarieven ligplaats, stalling en onderhoud Jachthaven Lauwersmeer.
Het tarief daarvoor bedraagt 30 euro per keer. De boot kan door de Manitou met hijsbanden van de trailer worden getild. Het tarief daarvoor bedraagt 50 euro per keer. Eigen gebruik van de hellingbaan zonder personeel van de jachthaven is niet toegestaan.
Winterstalling Hoogenboom Kaag Sloepverhuur / Zeilbootverhuur.
Ons winterstalling tarief is vanaf 39, per m2 inclusief de btw, hijsen van de boot en het onderwaterschip onder hogedruk reinigen. Ook is het mogelijk om uw houten valk bij ons in de zomer te stallen en tevens gebruik te maken van de kraan, zo kunt U optimaal genieten van uw valk net zoals vele ander klanten bij ons in de stalling. Bent U benieuwd of wij plaats voor uw boot hebben en wat de kosten hiervoor zijn.
Winterstalling Jachthaven Marina Rijnsburg.
Winterstalling op de kant is altijd inclusief het ín en uít het water kranen van de boot, het schoonspuiten van uw sloep of schip en netjes wegzetten op bokken of een sloepenrek. Bij winterstalling in de loods doen wij folie over uw sloep of schip.
Bootpakket Almere Stal veilig én overdekt bij Stalling31.
U kunt uw boot zonder motor ook stallen bij onze stalling in Almere. Bootpakket Almere biedt u de mogelijkheid om uw boot onbeperkt te halen en brengen binnen een veilige, grote en overdekte stalling. Camperstalling Almere voor boot met motor.
Winterstalling Jachthaven Biesbosch.
Jachthaven Biesbosch kent zachte winters door de beschermende luwte van de Biesbosch. Winterligplaatsen in het water zijn dus een prima optie als winterstalling voor uw boot. Mocht u een winterstalling op de wal wensen, overdekt of niet, verwarmd of onverwarmd, dan kunt u zich wenden tot de drie bedrijven op de haven waarmee wij samenwerken.:
Ligplaats Vinkeveense Plassen Zomerstalling Winterstalling Haven Winkeloord.
Winterstalling op de Wal Buiten. Winterstalling in het Water. Hoe breed is je boot in meters? Hoe lang is je boot in meters? Wat voor boot heb je? Van welk materiaal is de romp van de boot? Heeft je boot een motor?
Winterstalling boot in Amsterdam Peek Watersport Centrum Amsterdam RinkerSealineMarilAntaris.
Wij hebben binnen winterstalling en buiten winterstalling voor uw boot en dit is onder permanent toezicht. Tevens kunnen wij het nodige onderhoud aan u boot en motor uitvoeren. Laat u door ons informeren voor winterstalling van uw boot in Amsterdam.
EERLIJKE PRIJS/KWALITEIT WINTERSTALLING PIET HUIS JACHTHAVEN.
Wij bieden u een uitgebreid winterstalling assortiment aan. Drie loodsen bieden ruimte tot overdekte stalling. De grote botenloods biedt ruimte voor de grotere motor en zeilboten tot ca. 10m lengte en 8 ton. Deze loods is ingericht voor iets lichtere en kleinere schepen. Deze loods is met name ingericht voor de stalling van sloepen, vletten en kleine speedbootjes. De loods is afgesloten en als extra service kunnen de boten worden toegedekt met daarvoor aangepaste folie. In alle loodsen mag worden gepoetst en antifouling worden aangebracht. Overige werkzaamheden alleen in overleg met de exploitant. Zomerligplaatsen Parkeren bij de boot.

Contacteer ons