Resultaten voor winterstalling enkhuizen

 
winterstalling enkhuizen
 
Jachtservice en winterstalling Jachthaven Marina Makkum.
Jachtservice en winterstalling. Voor winterberging of reparaties aan uw boot kunt u terecht bij onderstaande bedrijven. Sailcentre Makkum is een allround en full-service watersportbedrijf en al ruim 40. jaar een vertrouwd adres voor u en uw schip. Sinds de zomer van 2010 staat ze onder geheel nieuwe leiding, met een vriendelijke, professionele benadering. Alle werkzaamheden worden door een vast team van ervaren medewerkers uitgevoerd. De werf is goed toegerust en heeft actuele kennis van de belangrijkste disciplines zoals installatie, reparatie en onderhoud. Ga naar de website. Gebroeders van Enkhuizen.
Jachthaven Buyshaven Enkhuizen I Jachthaven.nl.
Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! Altijd laagste prijs garantie. Hoe het werkt. 5 van 5 2 beoordelingen. Flevolaan 6 1601MA enkhuizen.
Nauticlink. KNRM Koninklijke.
Zo KNRM bouw acties.: je je eigen amfibie-fiets. Alerte reactie buurman IJburg leidt tot aanhouding bootdieven op IJmeer met boot en helikopter. Vrouw op een boot in Den Helder zwaar gewond nadat ze met haar hoofd een brug raakt. Een boot in deeleigendom: Enk-Share regelt gedeeld eigenaarschap van een nieuw of bestaand zeiljacht of motorjacht. Energiepionier Igor Kluin heeft zijn zinnen gezet op een circulaire catamaran.
Hét overzicht van nautische bedrijven in Enkhuizen!: Nautisch Enkhuizen.nl.
Watersporters, maar ook lokale ondernemers werden wel eens verrast door het feit dat een service die ze dachten van ver te moesten halen gewoon in Enkhuizen aanwezig is. Enkhuizen heeft wel degelijk veel in zijn mars op nautisch gebied: van nieuwbouw tot klein onderhoud, van sloep tot megajacht, van dieselmotor tot complete tuigage, van ontwerp en advies tot watersportwinkel, van winterstalling tot jachthaven.
Man 26 uit Grootebroek aangehouden voor heling en/of diefstal van buitenboordmotoren 112WestFriesland.nl.
ENKHUIZEN Een 26-jarige man uit Grootebroek is opgepakt voor heling en/of diefstal van buitenboordmotoren in de omgeving van Enkhuizen. Agenten zagen een voertuig rijden over De Laars in Enkhuizen. Het voertuig kreeg een stopteken, maar ging er vandoor. Uiteindelijk stopte het voertuig en gingen de twee inzittenden er hardlopend vandoor.
Connect Yachtbrokers dé jachtmakelaar voor alle watersporters.
De services van Connect Yachtbrokers. In samenwerking met De Gier Jachtservice treft u ons kantoor in Enkhuizen direct aan het Markermeer met 100 tons botenlift waarmee wij uw schip veilig kunnen opbokken voor onderhoud of stalling. Uw kostbare bezit is bij Connect Yachtbrokers De Gier Jachtservice in vertrouwde handen.
Klerk Yacht Service Medemblik Jachtservice reparatie refit stalling.
U krijgt een extra korting op de aanschaf van een nieuwe Yanmar motor maar Klerk Yacht Service gaat nog verder.Indien, u bij ons een nieuwe Yanmar motor besteld vóór 31 maart dan bouwen wij uw nieuwe motor gratis voor u in!
homepage Buyshaven.
De Buyshaven is een beschutte en fraai gelegen haven in Enkhuizen. De haven is een uitgelezen plek voor watersporters die houden van ruimte, groen en een gemoedelijke sfeer, maar zeker ook voor hen die houden van de gezelligheid van een historische stad.
Welkom bij Ventis Scheepstimmerwerk.
Havens Gemeente Enkhuizen.
Deze kaart is verkrijgbaar bij de betaalautomaat. Via de betaalautomaat kunt u de jachthavenbetaalkaart tevens op en afwaarderen. Met de jachthavenbetaalkaart kunt u gebruik maken van, elektra, water, douches, wasserette. De toiletten zijn gratis toegankelijk met de jachthavenbetaalkaart. 1601 GA Enkhuizen.
De Gier Jachtstalling De Gier Jachtstalling.
Transport op locatie. Reserveer tijdig de winterstalling! Specialist in hijsen, transport en jachtstalling. Hijsen tot 100 ton Transport over de weg tot 100 ton Jachtstalling binnen Jachtstalling buiten Mastenberging. Alles onder één dak. Samen met De Gier Jachtservice hebben we alle disciplines op het gebied van vervoer, stalling, refit en onderhoud onder één dak. Of u nu komt voor een totale refit van uw schip of voor een snelle knip en scheerbeurt, het kan allemaal. Maar één keer uit het water. Met onze botenlift kunnen we schepen hijsen tot ca. 100 ton en tot een max. lengte van ca. Omdat wij alle onderhoudsdisciplines op het gebied van jachtservice onder één dak hebben is het hijsen maar één keer nodig. Een groot voordeel en kosten besparend. Wilt u nog wat langer blijven? Wij bieden ook een uitstekende jachtstalling. De Gier Jachtstalling en De Gier Jachtservice beschikken over vakkundig personeel. Of het nu gaat om een vakbekwame hijser of een timmerman ze staan voor u klaar met de beste materialen en geavanceerde machines. Stuk voor stuk vakbekwame mensen met een flexibele en probleemoplossende instelling. Makkelijk bereikbaar via Enkhuizen aan het Markermeer.
Stalling tussen Hoorn en Enkhuizen Westfriesland Caravanstallingen Marktplaats.nl.
Stalling tussen Hoorn en Enkhuizen Westfriesland. 18537 x gezien 90 x bewaard sinds 23 sep. Onze stalling is gunstig gelegen langs de provinicale weg tussen Hoorn en Enkhuizen. Wij hebben zowel binnen als buiten nog ruimte voor uw caravan, vouwwagen, aanhanger of boot.

Contacteer ons