Meer resultaten voor winterstalling binnen

 
winterstalling binnen
 
Winterstalling boot Jachthaven de Eemhof binnen en buiten veilig in de winter.
Het is daarom belangrijk om u tijdig op te geven voor de winterstalling. Bij Jachthaven De Eemhof kunt u uw boot veilig stallen gedurende de winterperiode. De service aan uw boot, zoals onderhoud aan de motor of aan de verschillende installaties, kunnen wij verzorgen terwijl uw boot in onze winterstalling ligt.
Winterstalling voor uw boot Watersportcentrum Tacozijl Lemmer.
Winterstalling: Als full service watersportcentrum biedt Tacozijl u winterberging. Ideaal voor het stallen van uw motorboot, zeiljacht of sloep in de winter. Wij nemen de zorg voor uw jacht volledig op ons. Winterberging, ook met staande mast. Het kranen van boten kan tot 20 ton en met staande mast. U heeft de mogelijkheid om uw jacht buiten op wal of binnen in de hal te stallen.
Winterstalling Jachthaven De Drait.
Wij bieden diverse mogelijkheden aan winterstalling om uw boot te stallen. Zo kunt u uw boot op de wal buiten of op de wal binnen in een geïsoleerde hal stallen. Daarnaast kunt u uw boot ook in een van onze schiphuizen stallen.
jachthavenmidwolda.nl Winterstalling. Email. Google. Linkedin. YouTube.
Om verzekeringstechnische redenen is het helaas niet mogelijk om in onze binnenstalling aan uw boot te klussen. Wilt u gebruik maken van onze winterstalling? Neem dan contact met ons op. Als uw boot s winters niet per se binnen hoeft te staan, als u op zoek bent naar goedkope stalling of als u graag wat onderhoudswerkzaamheden aan uw boot wilt verrichten, dan kunt u bij ons een buitenstallingplaats huren.
Winterstalling boot Bijdam Watersport.
Natuurlijk krijgt u van ons tijdens de stallingsperiode ook ruim de gelegenheid om zelf aan uw boot binnen te klussen. Hijsen Kortstallen Zomer en winterstalling. Reserveer hier gemakkelijk online voor inspectiehijsen, kortstallen, traileren, zomerstalling en winterstalling. Informatie over winterstalling. Wilt u meer te weten komen over winterstalling van uw boot?
Jachthaven Wartena in Friesland.
Wilt u uw boot liever binnen stallen, dan kunt u kiezen voor winterberging in een van onze hallen. We beschikken over 2.000 m2 ruimte waar uw boot de hele winter hoog en droog staat. De hal is van 1 december tot 1 april niet toegankelijk. De boten en schepen kunnen van 1 oktober tot 1 december in de winterstalling worden geplaatst.
Winterberging Jachthaven Andijk.
Het bijzondere aan onze winterberging is dat deze aan het IJsselmeer gelegen is, heel makkelijk kunt u de boot komen aanbrengen. Naast winterberging binnen, bieden wij ook winterstalling buiten aan. Uw schip staat dan bij ons gestald op onze parkeerplaats, maar u kunt er ook voor kiezen om de boot in de winter in het water af te meren.
Winterstalling Molenwaard.
Winterstalling, binnen en buiten. Bij jachthaven de Molenwaard is plaats voor uw schip! Zowel in het water als op de kant, binnen of buiten! De jachthaven heeft een overdekte winterstalling van circa 2250 m en een buitenstalling van circa 1250 m.
Winterstalling binnen aanvraag Ad Spek Watersport Leidschendam.
zomer en winterstalling. Aanvraag winterstalling binnen. tarievenlijst als pdf. Winterstalling binnen 15 oktober tot 15 april kan plaatsvinden in verschillende overdekte loodsen. Alle boten hebben aangepaste bokken of worden in een rek geplaatst. Verder worden alle boten met ademende zeilen afgedekt.
Winterstalling bij Vlietland Watersportcentrum Vlietland.
Bootstalling in de winter. Ligplaatshouders kunnen hun boot ook in de winter bij Watersportcentrum Vlietland stallen. De winterstalling loopt van half oktober tot eind maart. Winterstalling voor ligplaatshouders van natte ligplaatsen. Voor de boten die zomers in het water liggen zijn er verschillende opties met betrekking tot de winterstalling.
Winterstalling boot Aalsmeer Recreatiepark Aalsmeer.
De jachthaven van Recreatiepark Aalsmeer leent zich uitstekend voor winterstalling voor boten. Er zijn diverse mogelijkheden afhankelijke van uw wensen. Overdekt binnen in de loods. Overdekt in het water botenhuis. In het water ligplaats in een box of langs de kade.
Winterstalling Jachthaven Marina Rijnsburg.
U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden van winterstalling: buiten op de kant, binnen in de loods, in het water of in een boothuis. Voor het behoud en veiligheid van uw sloep of schip is het aan te raden om deze in de winter uit het water te halen.

Contacteer ons