Op zoek naar stalling boot amsterdam?

 
stalling boot amsterdam
 
Rhebergen Multihull Yachts stalling, reparatie en advies.
Maak uw boot klaar voor de lente! Bent u op zoek naar een winterstalling? Een veilige haven in Amsterdam. Op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord is al meer dan 30 jaar Rhebergen Multihull Yachts gevestigd. Simon Rhebergen maakte in 1987 van zijn hobby zijn werk: catamarans bouwen. Supersnelle prijswinnaars kwamen van zijn hand. In de loop der jaren is het bedrijf enorm gegroeid en is zoon Wisse bezig in zijn vaders voetsporen te treden. Nu bouwt het bedrijf jachten en biedt de werf diverse mogelijkheden voor de stalling van boten zowel binnen als buiten.
Jachtwerf Pampus.
Wij hebben prachtige boten te koop! Bijna alles voor uw boot vindt u bij Jachtwerf Pampus. Stalling in het water. Buitenstalling op de wal. Reparaties en onderhoud. Wij zijn onder andere dealer van Star Brite, Lankhorst Taselaar, Epifanes, Ondeck, Wurth, Technautic, ARC Marine. Persoonlijk advies en uitgebreide ervaring! Al ruim 50 jaar een begrip. Mogelijkheid tot langdurig betaald parkeren. 7 dagen in de week zijn wij gewoon open. Welkom bij Watersport Winkel Jachtwerf Pampus. Wij hebben bijna" alles voor uw motor of zeilboot. Wij zijn 7 dagen in de week open en u kunt gratis parkeren. Volg ons op.: De winkel is iedere dag open van.: Maandag 09.30 uur tot 18.00 uur. Dinsdag 09.30 uur tot 18.00 uur. Woensdag 09.30 uur tot 18.00 uur. Donderdag 09.30 uur tot 18.00 uur. Vrijdag 09.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 09.30 uur tot 18.00 uur. Zondag 10.30 uur tot 17.00 uur. Borg sleutel voor het hek 35., Sleutel voor de parkeerplaats eenmalig 5., Wij bieden de voordeligste zomer en winterstalling aan in Amsterdam met gratis parkeren.
Jachthavenbedrijf Tineke Bakker Winters bootonderhoud in Amsterdam.
Bij Jachthavenbedrijf Tineke Bakker in Amsterdam hebben we genoeg plek in onze winterstalling. Onze haven is ideaal gelegen vlakbij het KNSM-eiland en IJburg. Neem in de winter de tijd voor uw bootonderhoud en maak uw boot zomerklaar, zodat u bij de eerste tekenen van de lente direct vanuit onze winterstalling de Amsterdamse grachten op kunt varen.
Ligplaatsen stalling Jachthaven Bovendiep.
Van kleine reparatie tot uw boot rondom in de verf zetten, het kan allemaal bij Jachthaven Bovendiep! Een dag of een week of zelfs wat langer, buiten op het terrein of overdekt in de loods. Het is allemaal mogelijk. Ons team zal u graag te woord staan als u vragen heeft of graag wat advies wilt. Alle benodigheden zijn uiteraard te koop in onze havenwinkel. Ook is het mogelijk om een geisoleerde hal voor uw schip te huren voor al uw schilderwerkzaamheden. Bel voor de tarieven! Vanwege de enorme populariteit van onze ligplaatsen en stallingsmogelijkheden adviseren wij u zo vroeg mogelijk te reserveren. Enkele boxen van 6 tot 15m beschikbaar. Share our website. Like Jachthaven Bovendiep. 1095 KK Amsterdam.
Winterstalling amsterdam, winterstalling boot amsterdam, amsterdam winterstalling Aalsmeer Maritiem.
U krijgt van ons de deurcode, waarbij u 7 dagen per week, overdag toegang tot de jachthaven/ winterstalling heeft en de mogelijkheid aan uw boot te werken tijden de periode dat uw boot overwintert in onze botenstalling Amsterdam heeft Aalsmeer Maritiem al jaren ontdekt gezien de vele klanten uit deze regio.
Ligplaats.net Eenvoudig en snel een ligplaats of stalling voor uw boot.
s'Hertogenbosch' Noord-Brabant 0. t Scheur Zuid-Holland 0. of zoek uitgebreid of op de kaart. Eenvoudig en snel een ligplaats of stalling voor uw boot. Eenvoudig een ligplaats zoeken. Er is altijd een passende ligplaats of winterstalling bij u in de buurt beschikbaar.
Botenstalling in Noord-Holland Bijdam Watersport.
Met onze hallen en terreinen in het hart van Noord-Holland bieden wij voldoende ruimte voor botenstalling van boten tot 50 ton en met een diepgang tot 2 meter. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het water en via de weg vanuit onder andere Zaanstad, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoorn. Wij beschikken over twee ruime hallen en we hebben een groot buitenterrein tot onze beschikking. Terwijl uw boot bij ons in stalling staat, kunt u ook gebruik maken van één van de vele diensten die wij onze klanten te bieden hebben met betrekking tot reparaties en onderhoud aan uw boot of motor.
Jachthaven De Vioolsleutel Amsterdam Zomerstalling / Winterstalling Jachthaven De Vioolsleutel.
Lees meer en Prijslijst stalling. Service en Onderhoud. Wij beschikken over een Jachthaven die is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en benodigdheden om een uitstekende service te verlenen en alles wat u zich kunt bedenken dat te maken heeft met de onderhoud aan uw kostbare boot.
Stalling Amsterdam Osdorp; opzoek naar een bootstalling?
Wij zijn niet alleen een bootstalling, maar tevens een autostalling, caravanstalling, camperstalling, vouwwagenstalling, taxistalling, aanhangerstalling, oldtimerstalling en motorstalling. Bereken hier wat het kost om uw boot bij ons te stallen! Sitemap Copyright 2010 2018 Stalling Amsterdam Osdorp. Autostalling Caravanstalling Taxistalling Bootstalling Motorstalling Oldtimerstalling Vouwwagenstalling Camperstalling Aanhangerstalling.
Kadoelenwerf Jachthaven te Amsterdam.
De Kadoelenwerf Jachtservice Haven is een gezellige jachthaven nabij het centrum van Amsterdam met alle faciliteiten zoals zomerstalling, winterstalling op de wal en in het water, boot en motoronderhoud, boot en motor reparatie, timmerwerk en verkoop van motoren, boten en materialen.
SLOEPzzz BV SLOEPzzz B.V.
Sinds 1 november 2015 ben ik de trotse eigenaar van SLOEPzzz: 3000 m2 overdekte winterstalling voor sloepen in Amsterdam Noord NDSM, een eigen kade en een aardig stukje van het IJ. Naast Loetje aan het IJ en dus tussen Amsterdam Marina en Damen Shipyards. Meteen heb ik al 10 sloepen. Van nieuw uit de folder tot helemaal vintage. Voor mij: elke dag ben ik trots als ik naar de tt Melissaweg rijd. De groene spandoeken stralen me tegemoet. Binnen staan mijn bootjes veilig en vertrouwd te wachten tot het weer voorjaar is. Accus opgeladen in een stelling, geen zorgen over najaarsstormen, opwaaiende dekzeilen of kapotvriezende dingen. En de meeste ervan mag ik nog mooi en goed maken ook! Antifouling, stuurinrichtingen, hydrauliek, electriek van alles wat. Voor de motoren heb ik na veel zoeken toppers gevonden. Topkwaliteit leveren net als in mijn vorige werk, maar tegelijk ook tegen een normale prijs. Ontzorgen: het onderhouden van een boot kost best veel tijd en aandacht.
Jachthaven Bouwmeester.
Jachthaven Bouwmeester Diemerzeedijk 3 1095 KK Amsterdam T 31020 6634245 info@jachthavenbouwmeester.nl. Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur Zaterdag uitsluitend op afspraak Het hek is iedere dag open van 09.00 tot 21.00 uur. Stalling, nieuwbouw en restauratie. Bij Jachthaven Bouwmeester kunt u terecht voor winter en zomerstalling, nieuwbouw, reparaties, restauraties, schilderwerk en adviezen. Ook kunnen wij uw boot halen en brengen, en zorgen wij voor motoronderhoud en sleepdiensten.

Contacteer ons