Grachtenwacht -

Go to content

Main menu

Grachtenwacht

Welkom bij de grachtenwacht
De Grachtenwacht is hét aanspreekpunt op pleziervaartgebied. Van het oplossen van storingen tot duurzame antifouling behandelingen, en van onafhankelijk verkoopadvies tot een betrouwbaar adres voor uw winterstalling: onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar.

Hoe het werkt
U kiest uit twee abonnementen: 'Zorgeloos' of 'Geheel Zorgeloos'. In beide gevallen profiteert u van snelle, deskundige hulp en aantrekkelijke kortingen op onderhoud, accessoires en winterstalling. Bij het uitgebreide pakket mag u bovendien rekenen op professionele ondersteuning bij het leegpompen of lichten van uw boot, onze haal- en brengservice en een vervangende sloep. Bent u niet bij ons aangesloten? Ook dan kunt u vertrouwen op ondersteuning, waarbij wij scherpe tarieven hanteren. Kies u liever voor vaste lage kosten, dan is een abonnement de beste optie. Klik hier
voor meer informatie over onze abonnementen.


Over ons
Grachtenwacht Amsterdam zet alles op alles om de Amsterdamse pleziervaart prettig, veilig en betaalbaar te houden, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van een ontspannen tochtje langs de vele historische highlights. Dat betekent niet alleen dat wij onze leden helpen als het een keer mis gaat, want ook voor al uw vragen over de pleziervaart kunt u bij ons terecht. Omdat de Grachtenwacht is aangesloten bij de HISWA kunt u er zeker van zijn dat onze dienstverlening aan hoge eisen voldoet. Een prettig gevoel!

Pech? Wij komen direct in actie!

De Grachtenwacht beschikt over een professionele meldkamer. Heeft u pech, dan is één telefoontje genoeg. U wordt binnen enkele minuten teruggebeld door de monteur die het dichtst bij u in de buurt is. Zodra de monteur is gearriveerd, toont u uw Grachtenwachtpasje en kan de monteur aan de slag. Onze medewerkers kunnen de meeste problemen direct verhelpen. Lukt dat niet - bijvoorbeeld omdat de motor ernstig beschadigd is of sprake is van een lekkage - dan kan  uw boot gratis naar onze werkplaats worden gesleept. Heeft u een 'Geheel Zorgeloos' abonnement afgesloten, dan kunt u uw rit bovendien gewoon vervolgen., want wij zorgen dan voor een vervangende sloep.  Is een pechgeval minder acuut? Stuur ons dan een e-mail.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op voor advies en/of een afspraak.

 
 
Back to content | Back to main menu