Resultaten voor winterstalling boot leeuwarden

 
winterstalling boot leeuwarden
 
Leeuwarder Jachthaven Leeuwarden Ligplaats.net.
Vaarwateren als Van Harinxmakanaal, Grutte Wielen, Leeuwarden, Oude vennen, Pikmeer, Bergumermeer, De Leijen en Dokkumer Ee in maximaal 60 minuten te bereiken. Zoekt u in de buurt van Leeuwarden een ligplaats, passantenhaven of een winterstalling dan bent u bij Leeuwarder Jachthaven aan het juiste adres. Leeuwarder Jachthaven heeft voor bijna elke soort boot een ligplaats.
Gerben van der Weij Watersport Jachthaven.nl.
Bij Gerben van der Weij Watersport in Leeuwarden kunt u terecht voor winterstalling van uw boot. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stallen van sloepen en biedt naast stalling tal van andere diensten aan. Het bedrijf is gevestigd aan de Tearnzer Wielen, aan de zuidkant van de Friese hoofdstad.
Beuving De Punt De watersportwinkel voor uw motorboot en zeilboot watersportartikelen.
Denk hierbij aan reparatie van buitenboordmotoren keerkoppelingen dieselmotoren. Tevens verrichten wij diverse constructiewerken voor u. Tijdens de winterperiode 20122013 heeft Beuving De Punt nog enkele winter opslagplaatsen beschikbaar voor uw boot. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mail toesturen.
Stalling en haven.
Verder houden wij de gehele winter controle op de boten die bij ons op de werf staan. Voor de overdekte winterstalling geldt dat u best wat aan uw boot mag klussen, maar wel graag in overleg met ons, en houdt u rekening met uw buurman. Las en slijpwerkzaamheden zijn niet toegestaan dit kan in een DHZ loods. Als u uw boot binnen wilt stallen kunt u bij ons een plaats reserveren. Voor stalling buiten hoeft u niet te reserveren. Wij hebben geen vaste periode voor het hijsen, wij hijsen het hele jaar door, behalve bij vorst. Dat houdt in dat u uw boot kunt brengen wanneer het u het beste uitkomt. De haven ligt aan de staande mast route tussen Leeuwarden en Grou.
Winterberging en stalling in Friesland W2P Winterstalling.
Eenmaal op het droge spuiten we uw boot af en kan hij schoon de winterstalling in. U kunt daarnaast nog kiezen voor bijvoorbeeld een nieuwe antifouling of motorbeurt. De Zwemmer 1. 8939 CA Leeuwarden. Wij zijn lid van de HISWA.
Jachtverhuur Friesland: BotenVerhuur Werf Stalling.
Stalling en onderhoud, Watersport Twee Provinciƫn Leeuwarden, werf, travellift 32 ton, reparatie, onderhoud, winterstalling, zomerstalling in Friesland alles voor uw boot! Yachtcharter Leeuwarden, verhuur motorboten, sloepen vanuit Leeuwarden, vaarvakantie, vletverhuur, sloep huren, boot huren, varen in Friesland vakantie voor de hele familie!
Vind winterstalling in Ligplaatsen op Marktplaats.nl.
Water en stroom op de steiger auto kan bij de boot geparkeerd worden kolomkraan incl. WINTERSTALLING sloep of boot in Amsterdam! v/a 25 euro m2. Winterstalling in hartje amsterdam direct aan t ij Nog enkele plekken beschikbaar tegen de laagste prijs!
Boot stalling Friesland, Leeuwarden.
Wij hebben hebben meer dan 10.000 vierkante meter aan opslagruimte in Leeuwarden en Lekkum te Friesland! Voor de beschikbaarheid van het stallen van uw boot kunt u het best bellen naar: 06-53 41 39 15. Wij zitten hier: Uranusweg 26 Leeuwarden Hemrik.
Sloepen en motorboten in Grou Sloepenmarkt.
Wilt u een sloep of motorboot kopen? Of uw eigen boot verkopen? Maak dan kennis met de Sloepenmarkt. Wij helpen u ook graag met onderhoud en winterstalling. De Sloepenmarkt is zes dagen per week open. Een afspraak is niet nodig.
Je boot poetsen en een winterstalling: zo houd je je boot in topconditie! ALLSAFE Mini Opslag.
Je boot poetsen en een winterstalling: zo houd je je boot in topconditie! Je boot poetsen en een winterstalling: zo houd je je boot in topconditie! Tijdens de zomer zit je het liefst zo lang en zo vaak mogelijk op het water met je boot.
Nauticlink. KNRM Koninklijke.
Zo KNRM bouw acties.: je je eigen amfibie-fiets. Alerte reactie buurman IJburg leidt tot aanhouding bootdieven op IJmeer met boot en helikopter. Vrouw op een boot in Den Helder zwaar gewond nadat ze met haar hoofd een brug raakt. Een boot in deeleigendom: Enk-Share regelt gedeeld eigenaarschap van een nieuw of bestaand zeiljacht of motorjacht. Energiepionier Igor Kluin heeft zijn zinnen gezet op een circulaire catamaran.
Vind winterstalling in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
De kuip van dit model is dieper en breeder, en daardoor is er meer comfort aan boord van de boot. Deze sloep is een ideale familie boot en. Winterstalling en winterklaar maken boot. Nog even en het vaarseizoen is weer voorbij.

Contacteer ons