Meer resultaten voor boot winterstalling amsterdam

 
boot winterstalling amsterdam
 
Winterstalling boot in Amsterdam Peek Watersport Centrum Amsterdam RinkerSealineMarilAntaris.
Wij hebben binnen winterstalling en buiten winterstalling voor uw boot en dit is onder permanent toezicht. Tevens kunnen wij het nodige onderhoud aan u boot en motor uitvoeren. Laat u door ons informeren voor winterstalling van uw boot in Amsterdam.
W.S.V. de Ouwe Helling jachthaven in Amsterdam voor zowel recreanten als bootwerkers.
winterstalling / lid worden 2018-2019. 2018 41 jaar W.S.V. de Ouwe Helling opgericht 1 januari 1977. de Ouwe Helling is een vriendelijke jachthaven in Amsterdam Noord. In het water van de brede Christesloot, die stroomt alsof het een riviertje is, liggen de schepen afgemeerd. Aan de andere kant van de oever ligt het weide landschap. U kunt bij ons uw boot stallen in de winter, zowel op de wal als in het water.
Winterstalling amsterdam, winterstalling boot amsterdam, amsterdam winterstalling Aalsmeer Maritiem.
Aalsmeer Maritiem Jachthaven Winterstalling, een service gerichte jachthaven en ruime winterstalling, al jaren een begrip onder de vele watersporters.Woont u in Amsterdam of omgeving en zoekt u een betrouwbare, betaalbare winterstalling voor uw boot, neemt dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Diensten van Staverno Staverno Jachtwerf Haven Amsterdam.
Wij hebben 2 sleepboten om pleziervaartschepen op te slepen of gezonken schepen boven water te halen. Wij hebben ruimte voor winterstalling op het droge en in het water. Prijzen van de bovenstaande diensten zijn afhankelijk van de specifieke werkzaamheden en de specificaties van uw boot.
Jachtwerf Pampus.
Wij bieden de voordeligste zomer en winterstalling aan in Amsterdam met gratis parkeren. Zomerstalling van April t/m September. Winterstalling van Oktober t/m Maart. Inclusief bij de winterstalling.: Het uitnemen en terug te water laten van uw boot. Schoonspuiten met hoge druk van het onderwaterschip.
Jachthaven De Vioolsleutel Amsterdam Zomerstalling / Winterstalling Jachthaven De Vioolsleutel.
Winterstalling in het water, in stellingen op de wal of in droge loods. Water en 220 volt stroomvoorziening bij nagenoeg elke ligplaats. Botenlift capaciteit 10 ton. Uitgebreide Werkplaats voor jachtreparatie en onderhoud. Showroom met nieuwe en gebruikte boten. Servicedienst voor pech onderweg. 24/7 camera bewaking. Werkplaats voor schoonmaak tot complete renovatie. Lees meer en Prijslijst stalling. Service en Onderhoud. Wij beschikken over een Jachthaven die is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en benodigdheden om een uitstekende service te verlenen en alles wat u zich kunt bedenken dat te maken heeft met de onderhoud aan uw kostbare boot.
Winterstalling Zaanhaven B.V.
We bespreken dan uw wensen en reserveren een plek. Bij aflevering van de boot spuiten wij het onderwaterschip schoon, plaatsen we de boot op een bok en maken we indien gewenst de motor winterklaar. Waarom kiest u voor winterstalling bij Zaanhaven?
SLOEPzzz BV SLOEPzzz B.V.
Sinds 1 november 2015 ben ik de trotse eigenaar van SLOEPzzz: 3000 m2 overdekte winterstalling voor sloepen in Amsterdam Noord NDSM, een eigen kade en een aardig stukje van het IJ. Naast Loetje aan het IJ en dus tussen Amsterdam Marina en Damen Shipyards. Meteen heb ik al 10 sloepen. Van nieuw uit de folder tot helemaal vintage. Voor mij: elke dag ben ik trots als ik naar de tt Melissaweg rijd. De groene spandoeken stralen me tegemoet. Binnen staan mijn bootjes veilig en vertrouwd te wachten tot het weer voorjaar is. Accus opgeladen in een stelling, geen zorgen over najaarsstormen, opwaaiende dekzeilen of kapotvriezende dingen. En de meeste ervan mag ik nog mooi en goed maken ook! Antifouling, stuurinrichtingen, hydrauliek, electriek van alles wat. Voor de motoren heb ik na veel zoeken toppers gevonden. Topkwaliteit leveren net als in mijn vorige werk, maar tegelijk ook tegen een normale prijs. Ontzorgen: het onderhouden van een boot kost best veel tijd en aandacht.
EERLIJKE PRIJS/KWALITEIT WINTERSTALLING PIET HUIS JACHTHAVEN.
Wij bieden u een uitgebreid winterstalling assortiment aan. Drie loodsen bieden ruimte tot overdekte stalling. De grote botenloods biedt ruimte voor de grotere motor en zeilboten tot ca. 10m lengte en 8 ton. Deze loods is ingericht voor iets lichtere en kleinere schepen. Deze loods is met name ingericht voor de stalling van sloepen, vletten en kleine speedbootjes. De loods is afgesloten en als extra service kunnen de boten worden toegedekt met daarvoor aangepaste folie. In alle loodsen mag worden gepoetst en antifouling worden aangebracht. Overige werkzaamheden alleen in overleg met de exploitant. Zomerligplaatsen Parkeren bij de boot. Uniek in Aalsmeer! De Westeinderplassen vallen in het Blauwe Hart" / Hollandse plassengebied. De Kaagplassen, De Braassem en Amsterdam zijn goed bereikbaar via de Ringvaart van de Haarlemmermeer.
Winterstalling The Amsterdam Boathouse.
The Amsterdam Boathouse. Zelf knutselen aan uw boot. Winterstalling vanaf 2975, per m2 excl. plus 2750, euro per keer takelen. Iedere winterstalling klant krijgt een gratis crowdlocate TRacker. The Amsterdam Boathouse heeft een doordacht en efficiƫnt systeem om boten te stapelen.
Jachthaven d Anckerplaets.
Winterstalling voor boten in Amsterdam. Wij bieden winterstalling buiten op de wal voor de periode oktober tot begin april. Op het terrein van de jachthaven hebben we ruimte voor winterstalling voor schepen zonder kiel tot 8 meter. Afhankelijk van de bezetting is er ruimte voor twee schepen tot 10 meter.
Aalsmeer stalling.
Botenstalling winterstalling Amsterdam. Botenstalling Winterstalling Amsterdam Bent u op zoek naar een goede botenstalling of winterstalling voor uw boot op trailer in de buurt van Amsterdam, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. De botenstalling of winterstalling voor uw boot of sloep is goed bereikbaar via de A4 en A9 vanuit Amsterdam.

Contacteer ons